HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κωνσταντίνος Θ. Κωνσταντόπουλος: Ένας γνήσιος Καστελλιώτης,

γράφει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος του Θεοδώρου, ο πρώην κοινοτάρχης και τοπικός πρόεδρος της τοπικής κοι...

γράφει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος του Θεοδώρου, ο πρώην κοινοτάρχης και τοπικός πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καστελλίου, ο οποίος επί σειρά ετών, με την καθοριστική συμβολή του άλλαξε και όχι μόνο τη "μορφή" του χωριού μας. Ένας γνήσιος Καστελλιώτης, πατριώτης και Έλληνας, του οποίου το παράδειγμα εάν ακολουθούσαν πολλοί, η Χώρα μας σήμερα θα βρισκόταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Ένας πραγματικός πατριώτης ακούραστος,και παρά την ηλικία του, των 84ρών ετών, χωρίς σήμερα να έχει καμία θεσμική αρμοδιότητα και ώφελος, για τα κενά του χωριού μας, διαπίστωσα, τυχαία εβρισκόμενος στο χωριό, μετά την ισχυρή χιονόπτωση, και τον αποκλεισμό του δρόμου του χωριού μας, και την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, επισκεπτόμενος αυτόν στην οικία του, τον είδα να τον απασχολούν όλα τα παραπάνω σε μέγιστο βαθμό και να οχλεί τηλεφωνικά τις αρμόδιες υπηρεσίες για την επίλυση των προβλημάτων. Ως πρόεδρος του συλλόγου "των απαντεχού Καστελλιωτών Αγ.Γεώργιος", θέλω να τον συγχαρώ ιδιαίτερα και με την αναφορά μου αυτή στο πρόσωπο του θέλω να τονίσω,ότι ο ως άνω είναι φάρος,οδηγός και μίμηση για τις επόμενες γενεές που έρχονται.
Ο ακούραστος αυτός άνθρωπος, χαμογελαστός, ευδιάθετος ας γίνει παράδειγμα όλων μας, για την συνέχεια της ζωής και την ανάπτυξη του χωριού μας.Αγαπητέ γείτονα και φίλε Κώστα,εύχομαι το παράδειγμα σου και η προσφορά σου στα κοινά του χωριού μας, να εμπνεύσει και άλλους χωριανούς μας, ώστε το χωριό μας να παραμείνει "ζωντανό" και να υπάρχει στο μέλλον.Σε ευχαριστούμε όλοι,για την μεγάλη αγάπη που έχεις για το χωριό σου και τους χωριανούς σου και σου εύχομαι ο θεός να σου δίνει χρόνια ζωής και δύναμη ώστε να μπορείς να συνεχίζεις τη μεγάλη προσφορά στο χωριό μας....!!!!


Θανάσης Γιαννακόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.