HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΙΑ: ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΦΙΛΙΩΝ

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε ο Άγιος Αθανάσιος στην ιστορική Ιερά μόνη του Αγίου Αθανασίου Φιλίων. Η πανηγυρική Θέια Λε...

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε ο Άγιος Αθανάσιος στην ιστορική Ιερά μόνη του Αγίου Αθανασίου Φιλίων. Η πανηγυρική Θέια Λειτουργία τελέσθηκε προεξάρχοντος του καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, Ευσέβιου και των ιερέων Αθανασίου Αναστασόπουλου , Δημητρίου Σταθακόπουλου και Δημητρίου Κωστόπουλου ενώ έψαλε ο Φιλιώτης καθηγητής θεολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών κ γνωστός πρωτοψάλτης Αθανάσιος Βουρλής. Στην ιερά μονή παραβ΄ρεθησαν και πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή καθώς και 50 προσκυνητές που ήρθαν από την Αθήνα με την πρωτοβουλία της προέδρου φίλων του μοναστηριού κας Μαρίας Καραθανάση.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Αδελφότητας Φιλιωτών  στο καφενείο του Παναγιώτη Χαντζή όπου το φλουρί έπεσε στην μόνιμη κάτοικο κα Μαρία Χαραλαμποπούλου.
φωτο: Θέμης Αναστασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.