HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Επίσκεψη Παυλόπουλου στην Έκθεση έργων για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων (VIDEO)

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης για τα 72 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος διοργάνωσε ...

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης για τα 72 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος διοργάνωσε Έκθεση Εικαστικών έργων εμπνευσμένων από το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων.
Η θηριωδία των Γερμανών στα Καλάβρυτα και η συμφορά που την συνόδευσαν αποτυπώθηκαν με έντονα ρεαλιστικό τρόπο σε απαράμιλλα έργα αισθητικής και αξίας σπουδαίων ζωγράφων και χαρακτών που συνέβαλαν στη διατήρηση της μνήμης του πολέμου.
Συνολικά εκτίθενται 80 έργα καλλιτεχνών: του Κωνσταντίνου Κουτσουρή, της Αγλαΐας Κυριακοπούλου-Κανελλοπούλου, της Φωτεινής Παπαδημητρίου, της Πρινοπούλου- Κυριάκου Τερψιχόρης, της Δημητριάδη Μαρίας, του Ρουσσέτου Παναγιωτάκη, του Κωνσταντίνου και Νικολάου Μαλλιά, του Τάσσου (Αλεβίζος), του Τάκη Μάρθα, του Τηλέμαχου Κάνθου, του Σπύρου Βασιλείου, του Γιώργου Βελισσαρίδη, του Αγήνορα Αστεριάδη καθώς και Έργα των καλλιτεχνών που βραβεύτηκαν κατά τους εικαστικούς διαγωνισμούς που είχε προκηρύξει ο Δήμος Καλαβρύτων τα έτη: 1993, 2003, 2006.

Η Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην έκθεση
[youtube src="uEj7Q6zA99M"][/youtube]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.