HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Καλλιμανοπούλειο ο Ανδρέας Ριζούλης

Την Κυριακή στις 27 Ιανουαρίου ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης επισκέφτηκε το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο στα Καλάβ...

Την Κυριακή στις 27 Ιανουαρίου ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης επισκέφτηκε το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο στα Καλάβρυτα, το οποίο φιλοξενεί κυρίως άπορους ηλικιωμένους καθώς και συμπολίτες μας με ανίατες ασθένειες.
Συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του Ιδρύματος κ. Αντώνη Δημόπουλο και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του Ιδρύματος καθώς και για τα προβλήματα που απασχολούν τόσο την διοίκηση του όσο και τους τρόφιμους. Στη συνάντηση ήταν παρών και το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων και μέλος της Ν.Ε. Καλαβρύτων κ. Κακαβάς Ηλίας.
Ο Ανδρέας Ριζούλης διαπίστωσε ότι το Ίδρυμα δουλεύει με πρότυπο τρόπο, έχοντας μάλιστα στενή σχέση με την τοπική κοινωνία. 
Δεσμεύτηκε εξάλλου ότι θα συμβάλλει στην επίλυση των ζητημάτων που σχετίζονται με την χρηματοδότηση του και την απρόσκοπτη λειτουργία του.  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.