HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ 2015: Πόρτες κλειστές ακόμα και στην παγωνιά. ΝΤΡΟΠΗ!!!

Πρόβες χορού με ξεροβόρι, παγωνιά και έναν ήλιο όλο δόντια στην πλατεία του χωριού μας. Αφού το αίτημα του προέδρου του Συλλόγου Λυκουρι...

Πρόβες χορού με ξεροβόρι, παγωνιά και έναν ήλιο όλο δόντια στην πλατεία του χωριού μας. Αφού το αίτημα του προέδρου του Συλλόγου Λυκουριωτών να του παραχωρηθεί η δυτική αίθουσα  του  παλιού σχολείου στην πλατεία δεν ευδοκίμησε, η  χορευτική ομάδα με μπουφάν, κασκόλ, σκουφιά και  αγνοώντας το ξεροβόρι και την παγωνιά δοκίμασε τις αντοχές της στη νέα πλατεία. Ο Σύλλογος Λυκουριωτών, απ´ό,τι φαίνεται, δεν καταλαβαίνει από αντιξοότητες, δυσκολίες και τεχνητά προβλήματα.
Προ ημερών ο Πρόεδρος του Συλλόγου και εκπαιδευτής του χορευτικού τμήματος Σωκράτης Μούσιος ζήτησε τα κλειδιά της  αίθουσας του παλιού σχολείου  από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, για να κάνει πρόβα στα παιδιά του χωριού. Η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική , δηλαδή ότι δεν μπορεί να του δώσει τα κλειδιά. Έτσι αναγκαστικά  η πρόβα έγινε στο κρύο και την παγωνιά.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι νόημα έχει κάποια πράγματα να φτιάχνονται και να μην χρησιμοποιούνται.
Επιπλέον, πόσο νομιμοποιείται ο καθένας να στερεί  από τα παιδιά μας ένα χώρο που ανήκει στο χωριό μας και που σκοπό έχει να εξυπηρετεί τις ανάγκες και τις δράσεις των κατοίκων .
Σε σχόλιο του στο lykoyriablog  ο Πρόεδρος της Κοινότητας  καυτηριάζει ακριβώς αυτό  το θέμα  και πιο συγκεκριμένα αναφέρει:"Ντροπή τους και ντροπή μας, τα παιδιά του χωριού μας να κάνουν πρόβα χορού μες στο ξεροβόρι στην πλατεία και το Ίδρυμα να μην ανοίγει την αίθουσα του παλιού Δημοτικού Σχολείου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σωκράτης Μούσιος ζήτησε τα κλειδιά της αίθουσας αλλά το ίδρυμα αρνήθηκε. Ο Σωκράτης, όπως πάντα σε όλη του τη ζωή, στρατιώτης, και χθες και σήμερα τις πρόβες θα τις ολοκληρώσει στο αγιάζι της πλατείας."

Όπως μας ενημερώνει το lykoyriablog είναι σε θέση να γνωρίζει, ότι στα σχέδια της κοινότητας είναι προσφέρει καφέ δωρεάν στις γυναίκες του χωριού στο συγκεκριμένο χώρο, και μάλιστα έχουν  βρεθεί και ο  χορηγός και οι εθελόντριες. Μάλλον και αυτοί θα βρουν " θύρες κλειστές".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.