HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι αφανείς εργάτες των εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ)

Καθομολογία οι φετινές εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής στο Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα ήταν από τις καλύτερες των τελευταίων ετών και κορυφώθηκα...

Καθομολογία οι φετινές εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής στο Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα ήταν από τις καλύτερες των τελευταίων ετών και κορυφώθηκαν χθες 13 Δεκεμβρίου, ανήμερα της μαύρης επετείου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και χιλιάδων επισκεπτών.
Όλα λειτούργησαν άψογα, (εκτός από την παρουσία των επισήμων εντός του Ιερού Ναού κατά την τέλεση του Μνημοσύνου, που το.... "face control"  του υπευθύνου του Δήμου εντός του Ναού, απέκλεισε ορισμένους θεσμικούς εκπροσώπους....)
Στην άψογη κατ άλλα διοργάνωση των εκδηλώσεων δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους αφανείς εργάτες που από τα χαράματα βοήθησαν και εκτέλεσαν τα καθήκοντα τους άψογα.
Αυτοί ήταν οι Πυροσβέστες της Π.Υ. Καλαβρύτων και η διοίκηση, οι Αστυνομικοί του τμήματος Καλαβρύτων και η διοίκηση, οι Διασώστες του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, οι Ιατροί του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, οι υπάλληλοι του Δήμου, οι χειριστές μηχανημάτων και οι εθελοντές. Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την σημαντική συμβολή της Φιλαρμονική Καλαβρύτων που πάντα δίνει τον τόνο κυριολεκτικά σε κάθε εκδήλωση, αλλά και του κ. Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο που φροντίζει πάντα τον τόπο Θυσίας. 

[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.