HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Εκποίηση του ακινήτου "Ξενώνας Καστριών"

Την απόφαση για την εκποίηση του ακινήτου που βρίσκεται στα Καστριά Καλαβρύτων αποφάσισε στην χθεσινή 4/15/2015 συνεδρίασή του  το Διοικ...


Την απόφαση για την εκποίηση του ακινήτου που βρίσκεται στα Καστριά Καλαβρύτων αποφάσισε στην χθεσινή 4/15/2015 συνεδρίασή του  το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς επιχείρησης Καστριών.
Πρόκειται για τον ημιτελή Ξενώνα Καστριών που η ολοκλήρωση του υπήρξε όνειρο και στόχος των κατοίκων της πρώην Κοινότητας και των απανταχού Καστριωτών.
Τιμή εκκίνησης για την εκποίηση του ακινήτου ορίσθηκε το ποσό των 200.000 ευρώ και επιτροπή για την διαδικασία ορίσθηκαν οι κ. Κοντογιάννης Δημήτριος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και οι δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτήριος Δουκλιάς και Γεώργιος Παπακανέλλος με αναπληρωματικούς την κα Παπαδάτου Χρ., Γκλαβά Χ. και Πεντζιά Ανδρ. Στην επιτροπή θα συμμετέχει και νομικός σύμβουλος.
Παράλληλα με την εκποίηση του ακινήτου θα διεξαχθεί και διαγωνισμός εκμίσθωσης του καφενείου του Σπηλαόυ των Λιμνών με τιμή εκκίνησης μηνιαίας εκμίσθωσης το ποσό των 450 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.