HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καλαβρυτινός Χαρ. Γκότσης νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Ο Καλαβρυτινός (από την Γουμένισσα Καλαβρύτων) καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Χαράλαμπος Γκότσης είναι ο νέος πρόεδρος της Επ...



Ο Καλαβρυτινός (από την Γουμένισσα Καλαβρύτων) καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Χαράλαμπος Γκότσης είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διαδεχόμενος τον απερχόμενο Κων/νο Μποτόπουλο. Η πρόταση για το διορισμό του κ. Γκότση είχε γίνει από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο εδώ και καιρό, ενώ σήμερα Τετάρτη 25/11/15 η Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, της Βουλής, κατά πλειοψηφία (12 ναι, 1 όχι και 6 παρών) την έκανε δεκτή.
Το βιογραφικό του κ. Γκότση
Ο κ. Χαράλαμπος Γκότσης έχει καταγωγή από την Γουμένισσα Καλαβρύτων και είναι καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Σπούδασε οικονομικά στα Πανεπιστήμια Αμβούργου και Marburg Γερμανίας από όπου απέκτησε και τον τίτλο του διδάκτορος με θέμα διατριβής «Η συμβολή του Τραπεζικού Συστήματος στη χρηματοδότηση της οικονομίας στην Ελλάδα».
Διδάσκει Μακροοικονομική, Οικονομική Πολιτική, Διεθνές Εμπόριο, Τραπεζική Οικονομική, Χρήμα και Τράπεζες, Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, κ.α.
Επίσης διδάσκει στα Μεταπτυχιακά Τμήματα E-MBA, MBA και MBA-Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν σε θέματα Μακροοικονομικής, Οικονομικής Πολιτικής, Τραπεζικά και Διεθνούς Εμπορίου. Έχει συγγράψει σειρά βιβλίων καθώς και πολυάριθμα άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά. 
Έχει χρηματίσει πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και σύμβουλος σε πολλές επιχειρήσεις του χρηματωπιστωτικού, αλλά και του τομέα μεταποίησης. Διαθέτει πλούσια συνεδριακή και σεμιναριακή εμπειρία όπου συμμετείχε με πλήθος εισηγήσεων.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.