HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιστολή "Ριζικής Ανατροπής" για την συζήτηση του θέματος του Μουσείου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου Καλαβρύτων κο Δημήτριο Καντογιάννη, απέστειλε η Δημοτική παράταξη "Ριζική Ανατροπή" ...

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου Καλαβρύτων κο Δημήτριο Καντογιάννη, απέστειλε η Δημοτική παράταξη "Ριζική Ανατροπή" με την οποία υποστηρίζει το αίτημα Κατσικόπουλου (διαβάστε εδώ) για την συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, το θέμα του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Στην επιστολή, προσθέτει ακόμα οτι η συζήτηση θα πρέπει να γίνει την π Μαθητική Εστία Καλαβρύτων, για να παραβρεθούν σε αυτή όσο το δυνατόν περισσότεροι Καλαβρυτινοί (εκπρόσωποι Μαρτυρικών Χωριών, πολίτες, φορείς, κλπ) καθώς και για την συμμετοχή του Προέδρου του ΔΜΚΟ και ατόμων με ειδικές ανάγκες, καθότι η αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. δεν έχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Η Επιστολή έχει ως εξής: 
Προς: τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου Καλαβρύτων
κο Δημήτριο Καντογιάννη
Προσυπογράφουμε την πρόταση του επικεφαλής της ΔΕΚΑ Δημήτρη Κατσικόπουλου για πρόσκληση φορέων στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση του θέματος του ΔΜΚΟ και της σύνταξης αρχιτεκτονικής μελέτης για την ανάπλαση του Τόπου Εκτέλεσης μέσω του Γερμανοελληνικού ταμείου και προτείνουμε επιπλέον, την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στην π Μαθητική Εστία Καλαβρύτων, για να παραβρεθούν σε αυτή όσο το δυνατόν περισσότεροι Καλαβρυτινοί (εκπρόσωποι Μαρτυρικών Χωριών, πολίτες, φορείς, κλπ) καθώς και για την συμμετοχή του Προέδρου του ΔΜΚΟ και ατόμων με ειδικές ανάγκες, καθότι η αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. δεν έχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Τέλος πιστεύουμε ότι σε αυτή τη συνεδρίαση πρέπει να παραβρεθεί σύσσωμη η Καλαβρυτινή κοινωνία, για να αποφασίσει η ίδια  για το μέλλον και το ρόλο του ΔΜΚΟ, για τον Τόπο Εκτέλεσης και για το πλαίσιο διεκδίκησης των Γερμανικών επανορθώσεων.
Αυτό δεν είναι υπόθεση κανενός άλλου, ει μη μόνον όλων των Καλαβρυτινών.
Για την Ριζική Ανατροπή
Κώστας Κούκιος                               Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.