HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ : Χωρίς γιατρό το επόμενο τρίμηνο

ρεπορτάζ Τρύφωνας Μαντάς Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος της πανέμορφης Δάφνης και ειδι...


ρεπορτάζ Τρύφωνας Μαντάς
Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος της πανέμορφης Δάφνης και ειδικά οι ηλικιωμένοι, διότι η γιατρός που επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το πανέμορφο κεφαλοχώρι των Καλαβρύτων, εξαιτίας ενός ατυχήματος υπέστη κάταγμα στο πόδι της και το επόμενο τρίμηνο δεν θα μπορέσει να εκπληρώσει τα καθήκοντά της.  Η παρουσία της στη Δάφνη ήταν πολύ σημαντική διότι εξυπηρετούσε σε μεγάλο βαθμό τους κατοίκους και ειδικά τα άτομα της τρίτης ηλικίας, ειδικά στο ευαίσθητο θέμα της συνταγογράφησης των φαρμάκων τους. Μάλιστα εξέφρασαν τον προβληματισμό τους στον δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά, ο οποίος, εκφράζοντας ενεργά τη συμπαράστασή του, δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων ώστε να βρεθεί αντικαταστάτης γιατρός που θα αναπληρώσει το κενό που δημιουργήθηκε. 
Τρύφωνας Μαντάς

Ο Τρύφωνας Μαντάς γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1973 στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Μαθήτευσε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαβρύτων. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε. – Τμήμα : Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών). Το 2004 πήρε το δίπλωμά του αποφοιτώντας από την Δημοσιογραφική Σχολή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, ικανοποιώντας έτσι το αστείρευτο δημοσιογραφικό μεράκι του. Έκτοτε ασχολήθηκε με το Ραδιόφωνο (ΣΠΟΡFM ΑΘΗΝΑΣ 94,6 – ΣΠΟΡFM ΠΑΤΡΑΣ 96,3) και τον γραπτό τύπο (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: SPORTDAY, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, SPORTWEEK κ.α.). Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου (Ε.Σ.Α.Τ) και συνεργάζεται με έντυπα, εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες των Πατρών και των Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.