HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Νίκος Ραζής στο 43ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Εξαιρετική εμπειρία ήταν η (αφιλοκερδής) συμμετοχή (για 2η συνεχόμενη χρονιά) του Προέδρου του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Κα...


Εξαιρετική εμπειρία ήταν η (αφιλοκερδής) συμμετοχή (για 2η συνεχόμενη χρονιά) του Προέδρου του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) Δρ Ν. Χ. Ραζή (Ειδικευμένου Γιατρού Γενικής Ιατρικής) σαν Γιατρού Αγώνων (επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας την οποία συμπλήρωναν επαξίως και ειδικά εκπαιδευμένα άτομα-διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού), στο 43ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι, που πραγματοποιήθηκε 7-12 0κτωβρίου 2015 στο Συνεδρικό Κέντρο του Ξενοδοχείου “Πόρτο Ρίο”.
Συμμετείχαν 31 Πολυμελείς Αποστολές από όλη την Ελλάδα: Περί τα 1000 άτομα (Δεκαμελείς Ομάδες, Αναπληρωματικοί Παίκτες, Συνοδοί, Γονείς, Προπονητές, Αναλυτές, Διαιτητές, Αρμόδιοι Κληρώσεων, Επικεφαλείς, Βοηθοί, Επίσημοι, Δημοσιογράφοι και Ανταποκριτές Ελληνικού και Διεθνούς Τύπου, Εκπρόσωποι Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας-ΕΣΟ- και Αθλητικών Ομάδων, Γραμματεία, Ιατρική Ομάδα, Φίλαθλοι, Φίλοι και Θαυμαστές του υπέροχου παιγνιδιού κλπ), συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία (πραγματική γιορτή που διεξήχθη με άψογο και υποδειγματικό τρόπο) που γνώρισε και εφέτος αυτή η κορυφαία για το ζατρίκιο Εκδήλωση, η οποία και μεταδώθηκε διαδικτυακά σε ολόκληρη την οικουμένη (!). Όπως τόνισε και ο Διευθυντής Αγώνων Γεώργιος Γεωργόπουλος, το ενδιαφέρον δικαίως ήταν μεγάλο, γιατί συμμετείχαν μερικές/οί από τις/τους κορυφαίες/ους σκακίστριες/ές όλου του κόσμου (με βάση τον Ατομικό Βαθμό Αξιολόγησης, το γνωστό ΕΛΟ).
Μετά από αμφίροπες συναντήσεις, το Πρωτάθλημα κατέκτησε (για ακόμη μία φορά στην ιστορία της), η Πνευματική Λέσχη Περιστερίου, αφού τερμάτισε στην 1η θέση, μαζί με τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας (το Περιστέρι κέρδισε τον μεταξύ τους αγώνα αφήνοντας την Καβάλα 2η), ενώ 3ος κατετάγει ο ΓΣ Πανιώνιος.
Σε ευχάριστο κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή, στην επίσημη Τελετή Λήξης τις απονομές (στις 3 πρώτες νικήτριες Ομάδες καθώς και στην/ον καλύτερη/ο παίκτρια/η κάθε σκακιέρας), πραγματοποίησαν μεταξύ των άλλων, οι Βασίλης Θεοδωρίδης (Αντιπρόεδρος ΕΣΟ), Αλέξης Σπηλιόπουλος (Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΟ), Αντ. Μπέλλος (Πρόεδρος Περιστερίου), Δρ Νικόλαος Ραζής Πρόεδρος ΣΕΠΟΚΕ.
Τέτοιες μεγάλες και εξαιρετικές Εκδηλώσεις, προάγουν όχι μόνο το σκάκι, αλλά και γενικότερα τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό τόσο σε Αχαϊα και Ελλάδα, όσο και Διεθνώς, γιατί όπως είπε και ο αξεπέραστος Μπόμπυ Φίσερ “το σκάκι είναι ζωή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.