HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δήμος Γορτυνίας: Ευχαριστίες στους Εθελοντές για την συλλογή τροφίμων και ρούχων

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, αναπτύσσουν κο...

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, αναπτύσσουν κοινωνικές δράσεις για την στήριξη αδύναμων δημοτών, συμμετέχοντας στην υλοποίηση προγραμμάτων που επιχορηγούνται από κρατικά και κοινοτικά κονδύλια όπως η «Βοήθεια στο σπίτι», το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων, το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Στις παραπάνω δράσεις, για την επίτευξη των στόχων και την υποβοήθηση του έργου της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του δήμου, προστίθεται και η ανάπτυξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης με τη δημιουργία δικτύου ομάδων εθελοντών, για πρώτη φορά οργανωμένα και συστηματικά, με σημείο αναφοράς την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Γορτυνίας, όπου υπάρχουν καταγεγραμμένες οι ανάγκες, εν όψει και της ίδρυσης του κοινωνικού παντοπωλείου.
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν μέχρι τώρα στο κάλεσμα της επιχείρησης και πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης (ρουχισμό, τρόφιμα, σχολικά είδη κ.ά) για οικογένειες που κατοικούν στον Δήμο Γορτυνίας και βρίσκονται σε αδυναμία.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:
Τον καταγόμενο από Βούτσι, ομογενή μας κ. Ασημάκη Μουντζούρη από το Σύδνεϋ της μακρινής Αυστραλίας που μας έστειλε δύο μεγάλα κιβώτια με ρούχα καλύπτοντας και τα έξοδα μεταφοράς μέχρι τα Τρόπαια.
Την εθελοντική ομάδα «Χέρι χέρι» από την Πάτρα, την πρόεδρο κ. Αγγελική Νικολοπούλου και τους γιατρούς που πλαισιώνουν την ομάδα για τις ιατρικές υπηρεσίες και τα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, αναλώσιμο φαρμακευτικό υλικό, κ.ά) που μας πρόσφεραν τον Ιούνιο, αλλά και για τα σχολικά είδη που παραλάβαμε τον Σεπτέμβριο και παραδόθηκαν ήδη στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Αξίζει επίσης να ευχαριστήσουμε και να επαινέσουμε αρκετούς Γορτύνιους και μη, επώνυμους και ανώνυμους, που μας πρόσφεραν ρούχα, έπιπλα, είδη σπιτιού ή βοήθησαν απ’ ευθείας τις οικογένειες ύστερα από δική μας ενημέρωση.
Επειδή οι ανάγκες είναι καθημερινές και συνεχείς, εν όψει και της οργάνωσης του κοινωνικού παντοπωλείου, ανανεώνουμε την έκκληση μας προς τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους απανταχού Γορτύνιους, αλλά και τους φίλους της Γορτυνίας που δύνανται να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια για τους αδύναμους δημότες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας, στα Τρόπαια.
Η προσφορά αφορά κατά προτεραιότητα:
  • Τρόφιμα
  • Παιδικά και βρεφικά είδη
  • Διάφορα είδη σπιτιού, υγιεινής, καθαριότητας, θέρμανσης κ.λ.π.
  • Προσφορά εθελοντικής εργασίας πάσης φύσεως
  • Ρουχισμό
  • Οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο, κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας, όπου καταγράφονται οι ανάγκες.

Τηρούνται καταστάσεις εθελοντών καθώς και βιβλία διαχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.