HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΑΣΙΑ: Τριήμερο του Αγίου Δημητρίου στο χωριό μας

Καθώς πλησιάζει η εορτή  του Αγίου Δημητρίου και Πολιούχου του χωριού μας θέλω, εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου των απανταχού Νασιωτών, να σας...

Καθώς πλησιάζει η εορτή  του Αγίου Δημητρίου και Πολιούχου του χωριού μας θέλω, εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου των απανταχού Νασιωτών, να σας ενημερώσω για τα παρακάτω:
1. Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, εορτή του Αγίου Δημητρίου, θα τελεστεί το πρωί θεία λειτουργία αφού έχει εξασφαλισθεί η παρουσία λειτουργού ιερέα από την Μητρόπολη. Γίνονται προσπάθειες και είναι πολύ πιθανόν, να υπάρχει επίσης ιερέας και  την Κυριακή το πρωί, παραμονή της εορτής του Αγίου. Αυτό όμως μέχρι τώρα δεν είναι ακόμη σίγουρο.
2. Ο σύλλογος μας δεν θα διοργανώσει άμεσα κάποια εκδήλωση για την εορταστική περίοδο του πολιούχου μας, αλλά το εντευκτήριο θα λειτουργεί κανονικά, μια και όπως γνωρίζετε, στο εντευκτήριο λειτουργεί   μεζεδοπωλείο – ταβέρνα. Θα είναι ανοικτό για φαγητό , καφέδες, ποτά κλπ το τριήμερο Σάββατο- Κυριακή – Δευτέρα.  Την Κυριακή το βράδυ, παραμονή Αγίου Δημητρίου, στο εντευκτήριο θα είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να γιορτάσουμε τον Πολιούχο του χωριού μας  στο πλαίσιο της σημερινής κατάστασης.
3. Για τραπέζι, άτομα, φαγητά κλπ παρακαλώ επικοινωνήστε με τους ανθρώπους της ταβέρνας που είναι και οι μόνοι υπεύθυνοι να σας ενημερώσουν σχετικά. Η ιστοσελίδα της στο facebook είναι εδώ και το τηλέφωνο είναι 6988066671.
Όσοι μπορέσετε να παρευρεθείτε στο χωριό μας αυτές τις ημέρες σας εύχομαι καλή αντάμωση, καλή διαμονή στο φθινοπωρινό όμορφο χωριό μας και βοήθεια σας ο Άγιος Δημήτριος!
Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Για το ΔΣ
Γιαννόπουλος Γιάννης
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.