HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις Φυλακές Ναυπλίου οι ιερόσυλοι που συνελήφθησαν στο Μέγα Σπήλαιο

Στις Φυλακές Ναυπλίου οδηγήθηκαν οι πέντε Ρουμάνοι ιερόσυλοι που συνελήφθησαν για την κλοπή της χειρός του αγίου Χαραλάμπους από την Ι...


Στις Φυλακές Ναυπλίου οδηγήθηκαν οι πέντε Ρουμάνοι ιερόσυλοι που συνελήφθησαν για την κλοπή της χειρός του αγίου Χαραλάμπους από την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου στα Καλάβρυτα, αφού δεν έπεισαν με τους ισχυρισμούς τους ανακριτή και εισαγγελέα.
Οι προφυλακισμένοι Ρουμάνοι, τέσσερις μοναχοί ηλικίας 44, 41, 33 και 21 ετών και ένας 26χρονος λαϊκός, επισκέφτηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης το μοναστήρι στα Καλάβρυτα ως μέλη ομάδας προσκυνητών. Oπως αποδείχτηκε όμως στη συνέχεια, ο σκοπός της επίσκεψής τους δεν ήταν καθόλου... αγαθός, αφού κατευθύνθηκαν στον χώρο όπου εκτίθεται το ιερό λείψανο και το αφαίρεσαν με χειρουργικές κινήσεις. Το έκρυψαν μέσα στο τουριστικό λεωφορείο και εν συνεχεία σε θαμνώδη περιοχή, όμως ένας από τους μοναχούς της Μονής (ο π. Σεραφείμ) αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.