HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Και επίσημα βουλευτής ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της "Δημοκρατικής Συμπαράταξης" στον Νομό Αχαΐας, Φώφη Γεννηματά επέλεξε...


Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της "Δημοκρατικής Συμπαράταξης" στον Νομό Αχαΐας, Φώφη Γεννηματά επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Β' Αθήνας, γεγονός που σημαίνει ότι την έδρα του νομού Αχαΐας καταλαμβάνει ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο οποίος ήταν ο δεύτερος κατά σειράν υποψήφιος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρουγεννήθηκε στην Πάτρα το 1965, όπου και τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Πειραματικό Σχολείο και στο Πρότυπο Κλασσικό Λύκειο Πατρών. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος (DEA) Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Poitiers στη Γαλλία. Το 2012 διετέλεσε υφυπουργός Παιδείας
Ο κ. Παπαθεοδώρου έως σήμερα εργαζόταν ως Καθηγητής Αντεγκληματικής Πολιτικής στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Δίδαξε το ακαδημαϊκό έτος 2005-2006, ως Επισκέπτης Καθηγητής στα προγράμματα Masters των γαλλικών Πανεπιστημίων του Poitiers, της La Rochelle και της Pau και έχει εκλεγεί Προσκεκλημένος Καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Bordeaux IV το 2006, το 2008 και το 2009.
Το 2003 τιμήθηκε από τη Γαλλική Δημοκρατία με το παράσημο της Τάξης του Ακαδημαϊκού Φοίνικα.

δείτε ακόμα:

Οι Εκπρόσωποι της Αχαΐας στην νέα Βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.