HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Σκόρπισε μελωδίες όλο το Καλοκαίρι

Στο Δημοτικό διαμέρισμα Κέρτεζης παραβρέθηκε στης 8 -9-2015 η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων, συμμετέχοντας στον εορτασμό και την λιτά...


Στο Δημοτικό διαμέρισμα Κέρτεζης παραβρέθηκε στης 8 -9-2015 η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων, συμμετέχοντας στον εορτασμό και την λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας. 
Με την παρουσία αυτή ολοκληρώθηκε ο κύκλος των καλοκαιρινών εμφανίσεων της ομάδας.
Το καλοκαίρι του 2015 ήταν ιδιαίτερα γόνιμο καθώς περιλάμβανε εμφανίσεις σε Λιτανεύσεις Ιερών Εικόνων (Κρυονέρι, Γουμένισσα, Κερτεζη, Κάτω Αχαΐα)Συναυλίες (Κλειτορια, Καλάβρυτα, Δάφνη) .
Σημαντική δράση αποτέλεσε η φιλοξενία από τον Μαρτυρικό Δήμο Δοξάτου Δραμας στις εκδηλώσεις μνήμης 29-6-2015.Εκει σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς παρουσιάστηκε το έργο(Ποίηση και Μουσική ) που είχε ακουστεί για πρώτη φορά στα Καλάβρυτα στις 12-12-2015.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στην πρωτοποριακή δράση που έγινε από 11-14 Ιουλίου στα Καλάβρυτα .Ο Μαέστρος και οι μουσικοί της Φιλαρμονικής σε συνεργασία με Φιλαρμονική Δήμου Αμπελοκήπων –Μενεμένης πραγματοποίησαν σεμινάριο- συναυλία σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση του Διεθνούς φήμης μαέστρου Denis Laile.
Με εφαλτήριο τις επιτυχημένες εμφανίσεις την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αλλά και την ιδιαίτερη αγάπη των μουσικών για την δουλεία που παράγεται διάμεσου της συμμετοχής στην Φιλαρμονικής σχεδιάζουμε την επόμενη σειρά εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
ΜΠΑΜΠΑΡΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.