HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Β. Ζήσιμου από τους Γ. Κοσμά και Σ. Τσενέ

Είχαμε την καλή τύχη να συνεργαστούμε με τον εκλιπόντα, Βασίλη Ζήσιμο, υπό την καθοδήγησή του, για την ευόδωση των σκοπών του Καλλιμανοπούλ...

Είχαμε την καλή τύχη να συνεργαστούμε με τον εκλιπόντα, Βασίλη Ζήσιμο, υπό την καθοδήγησή του, για την ευόδωση των σκοπών του Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων. Διαπιστώσαμε την αμέριστη ανθρωπιά του, την τεράστια προσφορά του και την ακάματη δραστηριότητά του για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους απόμαχους τρόφιμους του Γηροκομείου Καλαβρύτων. 
Στην οικογένεια του αξιόλογου αυτού ανθρώπου, αγαπητού φίλου και επιτυχημένου Διευθυντή του Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και άφησε δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία της τέως Επαρχίας Καλαβρύτων και στο ευαγές Ίδρυμα, στο οποίο επί χρόνια κατά τρόπο παραδειγματικό υπηρέτησε, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε την εξ ύψους παρηγορία στα μέλη της οικογένειάς του, στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ.κ. Αμβρόσιο, αλλά και στους τρόφιμους του Ιδρύματος, που τόσο πολύ τον αγαπούσαν και με πόνο θα τους λείψει. 
Γεώργιος Μιλτ. ΚΟΣΜΑΣ                                    Σωτήριος ΤΣΕΝΕΣ
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω                                Στρατηγός ΕΛ.ΑΣ ε.α. 
επίτιμος πρόεδρος                                                πρόεδρος της Ένωσης 
της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης                              Καλαβρυτινών Αθήνας
                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.