HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Νταβλούρος: Τέλος τα ψέματα με το μνημόνιο των «αντιμνημονιακών»

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος Η Νέα Δημοκρατία, ως η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, προτάσσοντας για μια ακόμη φορά το συμφέρον ...

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος
Η Νέα Δημοκρατία, ως η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, προτάσσοντας για μια ακόμη φορά το συμφέρον του τόπου έναντι του κομματικού, στήριξε στη Βουλή την εφαρμογή της συμφωνίας με τους εταίρους – δανειστές, με γνώμονα τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας.
Ως Νέα Δημοκρατία, δεν βάλαμε πλάτη στη συγκυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων, που υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού με φρούδες υποσχέσεις και ανέφικτες εξαγγελίες, με κορυφαία αυτήν περί της κατάργησης του μνημονίου, για να φέρουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη ένα τρίτο και πιο επαχθές.
Ως Νέα Δημοκρατία βάλαμε πλάτη για τον τόπο, για τη χώρα, κάτι που δεν έκαναν ποτέ οι σημερινοί συγκυβερνώντες της πλάνης και της εξαπάτησης του ελληνικού λαού.
Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν δίνουμε λευκή επιταγή στο σημερινό ετερόκλητο κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που είναι πια μια κυβέρνηση μειοψηφίας και μετράει μέρες.
Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σ’ αυτούς που δίχασαν την κοινωνία με τον επίπλαστο διαχωρισμό της σε «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς», που έκλεισαν τις τράπεζες, που έφεραν τους κεφαλαιακούς ελέγχους, που γονάτισαν την πραγματική οικονομία, που μέσα σε έξι μόλις μήνες γκρέμισαν τα όσα έκτισε με τις θυσίες του ο ελληνικός λαός τα προηγούμενα χρόνια. 
Θα ήταν δικό τους, οικογενειακό, πρόβλημα του τι θα κάνουν με τους «αντάρτες» και τις ακραίες συνιστώσες τους, εάν το αδιέξοδο τους δεν είχε γίνει αδιέξοδο του τόπου.
Εάν πιστεύουν βέβαια ότι η λύση σ’ αυτό πρέπει να δοθεί μέσα από τις εκλογές, ας προσφύγουν στις κάλπες. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!
Η Νέα Δημοκρατία, πικρά δικαιωμένη σήμερα από την έκβαση των γεγονότων που είχε προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια, δεν φοβάται τις εκλογές.
Και δεν τις φοβάται γιατί οι Έλληνες πολίτες, που έχουν πλέον στην πλάτη τους το μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τώρα ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που τον κορόιδεψαν συνειδητά, και θα τους δώσει τη δέουσα και αποστομωτική απάντηση στις κάλπες.

Τα ψέματα για τους «αντιμνημονιακούς» του χθες τελείωσαν. Οι ίδιοι, αποτελούν, πλέον, το χθες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.