HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο μήνυμα Γεωργίου Γκλαβά

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για τις όμορφες ευχές και τα ωραία λόγια π...


Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για τις όμορφες ευχές και τα ωραία λόγια που διατυπώσατε, για τους γάμους των παιδιών μας, της Μαρίας και του Γεράσιμου. Πλημμύρισε κυριολεκτικά o τοίχος μου, από τα πηγαία και ενθουσιώδη σχόλια, τα συγκινητικά μηνύματα, καθώς και τηλεφωνήματα, που δείχνουν το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, για το σημαντικότατο αυτό οικογενειακό μας γεγονός ! Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλους προσωπικά!! Ας μου επιτραπεί να ευχαριστήσω, πολύ ιδιαίτερα, τις εξαίρετες φίλες Νεκταρία Ντούκα και Γεωργία Κοσμά καθώς και τους αγαπητούς μου Νίκο Κυριαζή και Κωνσταντίνο Φλαμή, για τις υπέροχες αναρτήσεις και αφιερώσεις τους στις ιστοσελίδες ‘’KAΛΑΒΡΥΤΑ - NEWS’’, ‘’The best .gr” , ‘’Patras Events. Gr” και dete.gr!!! Εύχομαι να έχετε υγεία, να σας συνοδεύουν, κάθε στιγμή, το χαμόγελο, οι χαρές , οι επιτυχίες, και κάθε ευτυχία!


Γεώργιος Β. Γκλαβάς
Καστριά Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.