Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΡΙΔΙ: Οι Γυναίκες του χωριού απέδειξαν πόσο καλές Νοικοκυρές είναι!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά η γιορτή Της Νοικοκυράς στο Αγρίδι Καλαβρύτων. Σχεδόν όλες οι νοικοκυρές (και ...


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά η γιορτή Της Νοικοκυράς στο Αγρίδι Καλαβρύτων.
Σχεδόν όλες οι νοικοκυρές (και νοικοκύρηδες) του Αγριδίου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συλλόγων και προσέφεραν διάφορα εδέσματα στην πλατεία του χωριού, στους καλεσμένους, που ήταν περίπου 200 άτομα. Χωρίς χρονοτριβή και αφού έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, τα φαγητά και γλυκά, μοιράστηκαν στα τραπέζια και μετά το λόγο είχαν μόνο τα μαχαιροπήρουνα.
Το φαγοπότι, συνόδευε παραδοσιακή μουσική από το dj Λίγκα και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στην εκδήλωση, παρεβρέθη και ο δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γιώργος Λαζουράς, ο οποίος, βεβαίωσε για ακόμα μια φορά δημόσια τους Αγριδιώτες, ότι το πάγιο αίτημά τους για ανακατασκευή της πλατείας του χωριού, θα ικανοποιηθεί και σύντομα. Μάλιστα, παρουσίασε και την οριστική μελέτη ύψους 174.000€. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά τα λόγια του να μετουσιωθούν σε πράξεις και η πλατεία να αλλάξει πρόσωπο. Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ: www.agridi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.