HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ΄ΕΠΣΑ: Ο Όμιλος που θα αγωνιστεί το ΣΚΕΠΑΣΤΟ

Στον τέταρτο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΑ θα αγωνιστεί φέτος η ομάδα του Σκεπαστού. Να σημειώσουμε οτι ανεβαίνουν απευθείας στην Β΄ Κατηγορία οι τέσ...

Στον τέταρτο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΑ θα αγωνιστεί φέτος η ομάδα του Σκεπαστού. Να σημειώσουμε οτι ανεβαίνουν απευθείας στην Β΄ Κατηγορία οι τέσσερις πρωταθλητές των ομίλων ενώ οι θέσεις 2-5 παίζουν μπαράζ για μία θέση ακόμα.
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕ Αιγίου / Παναιγιάλειος, Αιγείρα, ΑΟ Αβύθου (μετονομασία των Λύκων Αιγιάλειας), Άρης Κουνινάς, Δάφνες, Διακοπτό, Ζήρια / ΤΑΔ ’93, Λύκοι Διακοπτού, Σελιανίτικα, Σκεπαστό, Φλόγα Ροδιάς, Φοίνικας Σαλμενίκου, Σπάρτακος, Αργυρά.
Η κλήρωση όλων των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στον χώρο «Εις το Έπακρον» (7 μ.μ.) στο Μιντιλόγλι. Εκεί θα τιμηθούν οι Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Ρουγκάλας, Σπύρος Βασιλόγιαννης, Νίκος Παπαγιαννόπουλος, Χάρης Καρασαββίδης, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης! 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Ο Όμιλος που θα αγωνιστεί η Α.Ε.Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.