HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ - 60χρονος σκότωσε την 57χρονη σύζυγό του

Συνελήφθη, σήμερα (09-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 60 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστ...

Συνελήφθη, σήμερα (09-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 60 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης, σήμερα (9-8-2015) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα, εντός της οικίας του, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 57χρονη σύζυγό του, την τραυμάτισε θανάσιμα καταφέρνοντας της πολλαπλά τραύματα στη θωρακική χώρα με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι).
Στη συνέχεια ο δράστης επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι και στον 30χρονο γιο του, που εκείνη τη ώρα κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο της οικίας, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο θώρακα και διέφυγε πεζός.
Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ο 60χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, στην είσοδο του Νέου Λιμένα Πατρών και συνελήφθη.
Ο 30χρονος διακομίστηκε αρχικά με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο των Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Την προανάκριση και τις έρευνες  ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.