HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη 16χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

Συνελήφθη, χθες (26-8-2015), νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης...

Συνελήφθη, χθες (26-8-2015), νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, ένας 16χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία.
Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνεται ένας 24χρονος ημεδαπός συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού, χθες (26-8-2015), νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, προκάλεσαν με λακτίσματα των άκρων τους φθορές σε κάδους απορριμμάτων, σε τρία σταθμευμένα μοτοποδήλατα και ένα αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, λόγω ανηλικότητας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.