HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τουρνουά Μπάσκετ: 150 Αθλητές από Αγράμπελα-Λειβάρτζι-Λεχούρι-Παγκράτι-Πάος-Σειρές-Τριπόταμα

Για 17η χρονιά (!!!) ολοκληρώθηκε με πραγματικά εκπληκτική επιτυχία το Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σειραίων Αττικής ...


Για 17η χρονιά (!!!) ολοκληρώθηκε με πραγματικά εκπληκτική επιτυχία το Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σειραίων Αττικής 'Η Ανάληψη του Σωτήρος' με την όντως ακούραστη και αεικίνητη Πρόεδρό του Δήμητρα Κωνσταντινίδου και ο Σύλλογος Λεχουρίου (περσινός νικητής της αντίστοιχης εκδήλωσης).
Στα γήπεδα Λεχουρίου και Σειρών (το τελευταίο είναι ανεκτίμητο στολίδι που κατασκευάστηκε -μαζί με αντίστοιχο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 με εξαιρετικό χορτοτάπητα και περιβάλλοντα χώρο- μετά από πολύχρονες και επίμονες προσπάθειες του Συλλόγου Σειραίων σε ένα χώρο που προγενέστερα ήταν χωράφι με αγκάθια) από 12/8 έως και 14/8/2015 πραγματοποιήθηκε το ως άνω Τουρνουά Μπάσκετ, που αποτελεί θεσμό πλέον για όλον τον Δήμο της Μαρτυρικής Πόλης Καλαβρύτων και όχι μόνο. 
Φέτος, έλαβαν μέρος 150 (!) Αθλητές από Αγράμπελα-Λειβάρτζι-Λεχούρι-Παγκράτι-Πάος-Σειρές-Τριπόταμα αποδεικνύοντας και με τον τρόπο αυτό την αγάπη που τρέφουν οι νέοι μας τόσο στο τόπο καταγωγή τους όσο και στον Αθλητισμό. Τις ημέρες αυτές, παρακολούθησαν τους αγώνες συνολικά 3000 (!!) άτομα επιβραβεύοντας με την παρουσία και τα άκρως θετικά σχόλιά τους τις προσπάθειες Αθλητών και Συλλόγων.
Μετά από όμορφους και ενδιαφέροντες αγώνες, το Πρωτάθλημα των μικρών (έλαβαν μέρος 5 ομάδες) το κατέκτησε η ομάδα από τα Αγράμπελα κια στους μεγάλους η ομάδα από το Λεχούρι. Χρέη Γραμματείας επιτέλεσε επαξίως (παρά το μικρό της ηλικίας της) η πιστοποιημένη με σχετικό Δίπλωμα Ολυμπία Παναγιωτοπούλου, την Διαιτησία διεκπεραίωσαν με υποδειγματικό τρόπο οι Παναγιώτης Καρδαράς και Ιωάννης Παπαχαραλάμπους κάτοχοι επίσημου Τίτλου και την Ιατρική κάλυψη είχε ο Γιατρός Γενικής Ιατρικής Νικόλαος Ραζής. Πάντα σε εξαιρετικό κλίμα και με θαυμαστή μουσική υπόκρουση, τις απονομές (μεταλλίων και κυπέλλων που είχε ευγενώς προσφέρει το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων) πραγματοποίησαν κατά σειρά οι Αθανάσιος Γκολφινόπουλος (Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Σειρών), Νικόλαος Ραζής (Γιατρός), Γεώργιος Βασιλόπουλος (Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λεχουρίου) και Παναγιώτης Λιακόπουλος (Αντιδήμαρχος Δήμου Καλαβρύτων).
Τί να πρωτο-θαυμάσει ο καθένας: το ίδιο το ξεχωριστό γεγονός των συναντήσεων που προβάλλει τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό στην Ηρωική και Μαρτυρική Καλαβρυτινή γη; Τη ζεστή φιλοξενία των Συλλόγων; Την άψογη συμπεριφορά ιδιαίτερα των Πολιτών της περιοχής; Την μοναδικότητα της Προέδρου Δήμητρας Κωνσταντινίδου οραματίστρια και συντονίστρια όλων αυτών των εκδηλώσεων;
Κλείνοντας, όλοι οι παριστάμενοι έδωσαν ραντεβού στον ίδιο εξαίσιο χώρο, για το αντίστοιχο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που ξεκινά Κυριακή 16/8 και ώρα 18.00

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.