HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μουσική πανδαισία στα Καλάβρυτα

οι τρεις Μαέστροι: Χρυσοχόος Νίκος-Denis Laile-Μπαμπαράκος Γιώργος. γράφει ο Χρίστος Φωτεινόπουλος Χθες βράδυ παρακολούθησα μια ε...

οι τρεις Μαέστροι: Χρυσοχόος Νίκος-Denis Laile-Μπαμπαράκος Γιώργος.
γράφει ο Χρίστος Φωτεινόπουλος
Χθες βράδυ παρακολούθησα μια εξαιρετική συναυλία. Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων (Αρχιμουσικός Μπαμπαράκος Γιώργος) και η Φιλαρμονική του Δήμου Αμπελόκηπων-Μενεμένης- (Αρχιμουσικός Χρυσοχόος Νίκος), με τη συμμετοχή μελών των Φιλαρμονικών Ακράτας και Αιγείρας και του τρομπετίστα Γεράσιμου Ιωαννίδη ως σολίστα, παρουσίασαν ένα κοινό μουσικό πρόγραμμα με επιλεγμένα κομμάτια από το σύγχρονο ρεπερτόριο για Συμφωνική Μπάντα -«σουίτες», συμφωνικά εμβατήρια, συνθέσεις από τον βουβό κινηματογράφο (Τσάρλι Τσάπλιν) κ.ά. Τη Συμφωνική Μπάντα διηύθυνε ο Διεθνούς φήμης Μαέστρος Denis Laile, που είχε προσκληθεί ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.
Περίπου 100 νέα παιδιά -μικρά ταλέντα ενθουσίασαν με τις εκτελέσεις των έργων που ήσαν αριστουργηματικές, σε αρμονία, ρυθμό, ποιότητα ήχου κ.λπ . Δίκαια και επάξια απέσπασαν στο τέλος το ζωηρό και το ζεστό χειροκρότημα και τα ευμενή σχόλια του κοινού. 
Ας κρατήσουμε, λοιπόν, άσβεστη αυτή τη δημιουργική μουσική φλόγα της νιότης!


Χρίστος Φωτεινόπουλος
Προέδρος Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος - Τ.Λυκειάρχης




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.