HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μια Ξεχωριστή Βάπτιση στα Καστριά Καλαβρύτων

Καστριά: Το ηλιόλουστο απόγευμα του Σαββάτου της 11ης Ιουλίου, ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος και η Ιωάννα Κοκκινάκη βάφτισαν το αγοράκι του...


Καστριά: Το ηλιόλουστο απόγευμα του Σαββάτου της 11ης Ιουλίου, ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος και η Ιωάννα Κοκκινάκη βάφτισαν το αγοράκι τους στον σπηλαιώδη ναό της Αναλήψεως του Κυρίου. Οι νονές του Κύνθια και Αθηνά του χάρισαν το όνομα του παππού του Παναγιώτη. Όλοι οι παρευρισκόμενοι (και αρκετοί ξένοι) έμειναν εντυπωσιασμένοι από το μυστήριο της βάφτισης στο ξεχωριστό αυτό εκκλησάκι όπου λίγοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μυστήριο σαν και αυτό. Μετά τη βάφτιση ακολούθησε λαμπρή δεξίωση στην αυλή του σπιτιού της γιαγιάς Ρεβέκκας και του παππού Παναγιώτη Σπηλιωτόπουλου, ακολουθώντας κατά γράμμα την παράδοση αφού όλα τα εδέσματα ετοιμάστηκαν και προσφέρθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης. 
Το γλέντι ήταν "τρικούβερτο" (επιστρατεύθηκε ακόμη και νταούλι) και έτσι στα πρόσωπα των γονιών, των παππούδων και των γιαγιάδων έβλεπες ζωγραφισμένη την χαρά και την ευτυχία.
Τέλος, ας ευχηθούμε όλοι στον νεοφώτιστο Παναγιώτη να ζήσει, να είναι υγιής και καλότυχος και στους γονείς να τον καμαρώνουν όπως επιθυμούν!



Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.