HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαρία Κανελλοπούλου: "Συνεχίζω να μάχομαι"

Δήλωση της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ,  Μαρίας Κανελλοπούλου για την χθεσινή ψηφοφορία στην Βουλή με την οποία τονίζει οτι δεν κάνει ...


Δήλωση της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίας Κανελλοπούλου για την χθεσινή ψηφοφορία στην Βουλή με την οποία τονίζει οτι δεν κάνει καριέρα στην πολιτική και οτι είναι μέλος συλλογικότητας κι αυτό εμπεριέχει καμιά φορά τραύματα και προσωπικές "ματαιώσεις". Με την δήλωσή της ξεκαθαρίζει επίσης και την φημολογούμενη παραίτησή της η οποία ομολογουμένος δεν προέκυπτε από πουθενά και παρ όλα αυτά έκανε το ...γύρο του διαδικτύου......
Η δήλωση της κ. Κανελλοπούλου έχει ως εξής: 
Αν η επιλογή μου ήταν να μην στηρίξω την κυβέρνηση Τσίπρα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην πιο δύσκολη στιγμή για την Αριστερά και την κοινωνία θα είχα διαλέξει άλλο δρόμο. Μόνον αυτό το νόημα μπορεί να προσδώσει κανείς στην συγκεκριμένη επιλογή.
Όποιος το μεταφράζει εκ του πονηρού ως ΝΑΙ στη λιτότητα και τα μνημόνια, δεν σέβεται πρόσωπα, διαδρομές, συλλογικούς και προσωπικούς αγώνες. Δεν κάνω προσωπική καριέρα στην πολιτική.
Είμαι μέλος συλλογικότητας, πάντα θα λειτουργώ έτσι. Κι αυτό εμπεριέχει καμιά φορά τραύματα και προσωπικές "ματαιώσεις".
Υ.Γ.: Συνεχίζω να μάχομαι. Δεν σταμάτησα ποτέ. Οι αντίθετες εικασίες εμπίπτουν στην σφαίρα της φαντασίας.
Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων Μαρία Κανελλοπούλου

1 σχόλιο

  1. Συντρόφισσα πως είναι να κυβερνάς με λιτότητα και φόρους;Ωραία ε,πρώτη φορά Φασιστερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.