HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ - Όταν κάποιος θέλει μπορεί να τα καταφέρει

Ένας ωραίος εξωτερικός χώρος με φιλική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στο χωριό μας και το έκανε ακόμη ομορφότερο. Μια πετυχημένη διακόσμη...


Ένας ωραίος εξωτερικός χώρος με φιλική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στο χωριό μας και το έκανε ακόμη ομορφότερο.
Μια πετυχημένη διακόσμηση πραγματοποιήθηκε με γούστο και μεράκι από τη Γιώτα Δαλάπα και τα παιδιά της Γιώργο και Παναγιώτη στην παραδοσιακή ταβέρνα τους «Το Τζάκι» στο Μάνεσι. Με μια έντονη πινελιά παράδοσης το κεντρικό αυτό σημείο του χωριού μας άλλαξε όψη και έγινε πανέμορφο.
Η πλούσια αίσθηση πρασίνου, με τα κλασικά πολύχρωμα ξύλινα παράθυρα και τα βαρέλια κρασιού διαμορφωμένα ως κάβες ποτών, δίνουν μια διαφορετική νότα στον περιβάλλοντα χώρο και δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα διαφορετική απ' ότι γνωρίζαμε.
Έγινε πραγματικά ένας ευχάριστος τόπος συνάντησης και διασκέδασης, χαρίζοντας δροσερές καλοκαιρινές στιγμές στους θαμώνες του. Αξίζει να το επισκεφτείτε και να απολαύσετε με ηρεμία το φαγητό σας, το καφεδάκι ή το ποτό σας υπό τους ήχους απαλής μουσικής.
Αρκετά σημεία στο χωριό μας μπορούν σιγά-σιγά να αξιοποιηθούν κατάλληλα και να αποτελέσουν για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του ιδανικά ορμητήρια για χαλάρωση και ξεκούραση,χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους γλυκές αναμνήσεις.Το μυστικό είναι η συνεργασία και το ενδιαφέρον που οφείλουμε να δείξουμε όλοι μας γι'αυτόν τον όμορφο τόπο όπου μεγαλώσαμε με τις πιο ευχάριστες, ξέγνοιαστες και ήρεμες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.