HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βουλή - Μια από τα ίδια, 230 «ναι», 63 «όχι» και 5 «παρών». Πως ψηφίσαν οι Αχαιοί

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, με την ψήφιση του νέου πακέτου προαπαιτούμενων μέτρων που υπαγορεύει η συμφωνία τ...


Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, με την ψήφιση του νέου πακέτου προαπαιτούμενων μέτρων που υπαγορεύει η συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μέτρα ψηφίστηκαν με 230 «ναι», 63 «όχι» και 5 «παρών», χάρη στις ψήφους της ΝΔ, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, με το κυβερνών κόμμα να παραμένει -προσώρας- ικανοποιημένο, δεδομένου ότι η δύναμή του διατηρήθηκε πάνω από το μαξιλάρι-ασφαλείας των 120 βουλευτών, διατηρώντας τη δεδηλωμένη. Από τις διαφοροποιήσεις αυτή του κ. Βαρουφάκη που σε αντίθεση με την ψηφοφορία της προηγούμενης Τετάρτης, αυτή την φορά ψήφισε «ναι»
Πως ψηφίσαν οι Αχαιοί Boυλευτές
Υπέρ των προαπαιτούμενων μέτρων τάχθηκε η πλειοψηφία των Αχαιών βουλευτών στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή.
Οι Βουλευτές Αχαΐας ψήφισαν:
ΣΥΡΙΖΑ: Κανελλοπούλου Μαρία - ΝΑΙ
Χατζηλάμπρου Βασιλειος - OXI
Αναγνωστοπούλου Αθανασία - ΝΑΙ
ΝΔ: Kατσανιώτης Ανδρέας - ΝΑΙ
ΑΝ.ΕΛ: Νικολόπουλος Νικόλαος - ΝΑΙ
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: Φωτήλας Ιάσων - ΝΑΙ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Αρβανίτης - Αβράμης Μιχαήλ - ΟΧΙ
ΚΚΕ: Καραθανασόπουλος Νικόλαος - ΟΧΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.