HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: 16 Αυγούστου το Καστριώτικο Συναπάντημα

Ο πολιτιστικός σύλλογος ΚΑΣΤΡΙΩΤΩΝ "ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΙΩΝ"  σε συνεργασία με τον πρόεδρο του χωριού διοργανώνει όπως κάθε χρόνο πο...

Ο πολιτιστικός σύλλογος ΚΑΣΤΡΙΩΤΩΝ "ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΙΩΝ" σε συνεργασία με τον πρόεδρο του χωριού διοργανώνει όπως κάθε χρόνο πολιτιστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.
Μεταξύ αυτών διοργανώνεται και το ΚΑΣΤΡΙΏΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 16 Αυγούστου ημέρα Κυριακή στην πλατεία του χωριού. Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί όλους τους Καστριώτες ενωμένοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα όπως κάθε χρόνο αφού θα έχουν την ευκαιρία να ξανασμίξουν οι μεγαλύτεροι να θυμηθούν τα παλιά, να γνωριστούν οι μικρότεροι και να περάσουν όλοι μαζί μια αξέχαστη βραδιά με πλούσια φαγητά και γλέντι μέχρι πρωίας.
Πέραν των Καστριωτών και φίλων αυτών που η παρουσία τους θεωρείτε δεδομένη, καλούνται να μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο κ. Δήμαρχος και η δημοτική αρχή, ο πρόεδρος η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης "σπήλαιο λιμνών καστριών".
Για την καλύτερη διοργάνωση και επιτυχία των εκδηλώσεων το Δ.Σ του συλλόγου απεύθυνε στο δήμο Καλαβρύτων και στην κοινωφελή επιχείρηση "ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ" αίτημα οικονομικής ενίσχυσης. Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν ευελπιστούμε πως φέτος να ανταποκριθούν θετικά στο αίτημα του συλλόγου και τους ευχαριστούμε προκαταβολικά
Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και για την ημέρα και ώρα της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μελών του συλλόγου με πιθανότερη ημερομηνία την 13η Αυγούστου.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.