HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ τιμά την Αγία Μαρίνα

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός στη Γουμένισσα Καλαβρύτων. Ο ...


Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός στη Γουμένισσα Καλαβρύτων. Ο ομώνυμος σύλλογος της Γουμένισσας "Αγία Μαρίνα", καλεί τους πιστούς να τιμήσουμε την μνήμη της, μέσα από τις λατρευτικές ακολουθίες που έχουν προγραμματιστεί για την παραμονή και ανήμερα του εορτασμού.
Την παραμονή της εορτής 16 Ιουλίου στις 7μμ θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας πέριξ του Ναού αλλά και κατά μήκος του χωριού. Την Εικόνα και τα Ιερά Λείψανα της Αγίας θα συνοδεύουν, ιερείς, τοπικές αρχές, η Φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Καλαβρύτων και πλήθος πιστών
Το Πρωί της 17ης Ιουλίου θα τελεσθεί πανηγυρική Θ. Λειτουργία και δοξολογία χοροστατούντος του ηγουμένου της Αγίας Λαύρας Αρχ. Ευσεβίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.