HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το ταξίδι των Ταξιδευτών της Εν.Καλαβρυτινών Πάτρας στα ΚΑΠΗ της Πάτρας

Οι Ταξιδευτές ξεκίνησαν το ταξίδι τους στα ΚΑΠΗ της Πάτρας. Ετσι, εχθές 2 Ιουλίου επισκέφθηκαν το Β' ΚΑΠΗ Πατρών στην Αγυιά και με...


Οι Ταξιδευτές ξεκίνησαν το ταξίδι τους στα ΚΑΠΗ της Πάτρας. Ετσι, εχθές 2 Ιουλίου επισκέφθηκαν το Β' ΚΑΠΗ Πατρών στην Αγυιά και με τα δύο μονόπρακτα του Ν.Λάσκαρη "Πνευματισμός" και "Μις Εβανς" διασκέδασαν τους ηλικιωμένους. Γέλασαν και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα, μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Η κ.Ρούλα Σακελλαροπούλου, Προϊσταμένη του Β' ΚΑΠΗ ευχαρίστησε τη θεατρική ομάδα της Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας για την προσφορά τους και όπως είπε χαρακτηριστικά, στις δυσκολίες το όφελος της προσφοράς είναι πολλαπλό. Η υπεύθυνη της Ομάδας κ.Αφροδίτη Σκαλτσά - Δημητρακοπούλου τόνισε οτι θα είναι πάντα κοντά σε όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες για να χαρίζουν το γέλιο και τη διασκέδαση. Ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλή διασκέδαση και πράγματι το χειροκρότημα στο τέλος ήταν η απόδειξη και η επιβράβευση της προσπάθειας των Ταξιδευτών. 

Το ταξίδι των Ταξιδευτών στα ΚΑΠΗ συνεχίζεται σήμερα 3 Ιουλίου 2015 στο Α' ΚΑΠΗ (Βοσπόρου 7) και το Σάββατο 4 Ιουλίου στο Γ' ΚΑΠΗ ( Αη Γιάννης Πράτσικας). Η ώρα έναρξης των παραστάσεων είναι 7.30μ.μ. και φυσικά όπως πάντα η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.