Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αντιμετώπιση ανθρωπιστικής κρίσης

Ανοικτή επιστολή Θανάση Γιαννακόπουλου στο Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά Θέμα: «Αντιμετώπιση ανθρωπιστικής κρίσης» Κ. Δήμαρχε, μετά ...

Ανοικτή επιστολή Θανάση Γιαννακόπουλου στο Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά
Θέμα: «Αντιμετώπιση ανθρωπιστικής κρίσης»
Κ. Δήμαρχε, μετά τα τρέχοντα προγράμματα σίτισης και οικονομικής ενίσχυσης των απόρων κατοίκων του Δήμου μας, σας προτείνω επιπλέον όπως:
Έλθετε, για την περαιτέρω βοήθεια στην εν λόγω κρίση, σε συμφωνία με το Δασαρχείο Καλαβρύτων (όπως έχουν πράξει και άλλοι Δήμοι ανά την Ελλάδα), σε συνδυασμό με την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση και διαχείριση των δασών (το οποίο αποτελεί θεμελιώδες μέτρο για να αποφευχθεί η υποβάθμιση και η καταστροφή των δασικών εκτάσεων από κάθε είδους πυρκαγιές, αλλά και να επιτευχθεί η περαιτέρω ανάπτυξή τους) στην περιοχή μας. Να αποφασιστεί όπως, απ' την ως άνω ωφέλιμη διαδικασία, η ΔΩΡΕΑΝ διάθεση καυσόξυλων στους κατοίκους του Δήμου μας, που θα είναι μία καθοριστική συμβολή στην σημερινή ανθρωπιστική κρίση, και βεβαίως, θα είναι μια σημαντική δράση για την σημερινή διατήρηση και την περαιτέρω ύπαρξη των δασικών μας εκτάσεων.
Έτσι, λοιπόν κ. Δήμαρχε θα έχετε προσφέρει τα μέγιστα στην ελάφρυνση της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει και τους κατοίκους του Δήμου μας.
Ευελπιστώ ότι η πρόταση μου θα τύχει της ανταπόκρισης σας, και με την οποία θα έχετε συμβάλει τα μέγιστα, στον σκοπό για τον οποίο αναφέρομαι.
Μετά τιμής, 
Θανάσης Γιαννακόπουλος 
Πολιτευτής ΝΔ Αχαϊας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.