HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εως 17 Αυγούστου 2015 οι αιτήσεις στον ΕΛΓΑ για τις ενισχύσεις

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 17 Ιουλίου οι αιτήσεις στον ΕΛΓΑ για τις ενισχύσεις στους παραγωγούς που ζημιώθηκαν από πλημμύρες και κατολισθή...

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 17 Ιουλίου οι αιτήσεις στον ΕΛΓΑ για τις ενισχύσεις στους παραγωγούς που ζημιώθηκαν από πλημμύρες και κατολισθήσεις, αλλά και δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ανεμοθύελλες, υπερβολικές βροχοπτώσεις, παγετός, χιόνι, χαλάζι και υψηλές θερμοκρασίες) που έγιναν την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2012. 
Η Κοινή Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ 1280/Β/2015), η ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης, τα έντυπα και οι επιλέξιμες αναγγελίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ www.elga.gr Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις m.loukidou@elga.gr , a.belesioti@elga.gr και a.spanou@elga.gr ή να απευθυνθούν τηλεφωνικώς στο υποκατάστημα ΕΛΓΑ της περιοχής τους. 
Η προθεσμία υποβολής θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 17 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.