HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χορευτικά Λειβαρτζινών Πάτρας - Μια γεμάτη χορευτική χρονιά με πολλές επιτυχίες

Άλλη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της και έχω την ανάγκη να γράψω δημόσια δυο λόγια.Το χορευτικό μας έκλεισε δύο χρόνια. Ο σκοπός μα...



Άλλη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της και έχω την ανάγκη να γράψω δημόσια δυο λόγια.Το χορευτικό μας έκλεισε δύο χρόνια. Ο σκοπός μας είναι πάνω από όλα η Τετάρτη να είναι τόπος συνάντησης, παρέας, αγάπης για το χωριό, εκμάθησης παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα και τέλος συμμετοχής μας σε εκδηλώσεις. Μία χρόνια με απολογισμό δυνατό:
1.Τα τσίπουρα στο χωριό 2. Η κοπή της πίτας μας 3. Προεπαναστατικά γεγονότα στο χωριό 4. Στα ψηλαλώνια την Πρωτομαγιά με όμορφη παρουσία παντού, με τις αρχές μία ομάδας σε κάθε περίσταση.
Να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ λοιπόν όλους και κάθε έναν ξεχωριστά για την πολύ ΟΜΟΡΦΗ ΧΡΟΝΙΑ που είχαμε.
Τον Σάκη τον υπεύθυνο του χορευτικού, τον κ Κώστα για την φιλοξενία του στο Αρχοντικό και όλους τους συγχορευτές μου!!!
Να ευχηθηθούμε Καλό καλοκαίρι και να ανταμώσουμε την νέα χορευτική χρονιά τον Σεπτέμβρη με νέους χορούς, εκδηλώσεις και δράσεις!!
Και για κλείσιμο της χρονιάς, της χορευτικής χρονιάς την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 21.00 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ για ένα παρεΐστικο... τσιμπούσι!!!
Χορευτικό Τμήμα Συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΙΒΑΡΤΖΙΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.