HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Ταξιδευτές της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας ξεκίνησαν το ταξίδι τους

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας , η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, άνοιξαν πανιά και άρχισαν να αρμενίζουν.Πιστοί πάντα στ...



Οι Ταξιδευτές της Πρόζας, η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, άνοιξαν πανιά και άρχισαν να αρμενίζουν.Πιστοί πάντα στο ραντεβού τους με τους ανρθώπους που τους περιμένουν και έχουν την ανάγκη διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ξεκίνησαν δυναμικά με δύο παραστάσεις. Στις 6 Ιουνίου στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο και στις 10 Ιουνίου στη Γηριατρική-Γεροντολογική Εταιρεία Ν/Δ Ελλάδος. Οι ηλικιωμένοι τους περίμεναν και τους δέχτηκαν όλο λαχτάρα, χάρηκαν και διασκέδασαν με τα τρία μονόπρακτα του Ν.Λάσκαρη: Μις Εβανς - Πνευματισμός - Καινούργιο σπίτι.
Οι Ταξιδευτές είναι κοντά πάντα σε όσους τους χρειάζονται και βοηθούν με αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν. Να χαρίζουν το γέλιο και να συνδράμουν μέσω αυτού σε όλους που έχουν ανάγκη. Ετσι, η θεατρική ομάδα θα δώσει τρείς παραστάσεις στις 16,17 και 18 Ιουνίου και ώρα 9.15μ.μ. στην "Αίγλη" (Veso Mare), με σκοπό οι θεατές να ενισχύσουν με είδη που χρειάζεται το ίδρυμα της πόλης μας "Κιβωτός της Αγάπης". Οι παραστάσεις των Ταξιδευτών είναι και θα είναι πάντα με είσοδο ελεύθερη. 
Φέτος, ανεβάζουνε τα τρία μονόπρακτα του Ν.Λάσκαρη με θεατρολόγο την Γεωργία Καλογεράτου. Οι παραστάσεις δίνονται εις μνήμην της Ντέπυς Μαντά η οποία ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας.
Τα είδη που έχει άμεση ανάγκη το ίδρυμα "Κιβωτός της Αγάπης" είναι:
1.Πάνες ακράτειας με περίμετρο μέσης 70-110εκ. και 110-140εκ.
2.Σαμπουάν για τα μπάνια των παιδιών
3.Απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων
Επίσης, οτιδήποτε μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει.
Εδώ και έξι χρόνια οι Ταξιδευτές συνεχίζουν το έργο της προσφοράς τους μέσα από τις παραστάσεις τους. Φέτος αρωγός της ομάδας είναι και ο Δήμος Πατρέων. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Φορέα του Δήμου Πατρέων κ.Βασίλη Θωμόπουλο για την βοήθεια του στην Ομάδα μας. Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!! 
(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.