HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα η ηγεσία του Αρείου Πάγου - Κουτζαμάνη:"Κλείνω ευλαβικά το γόνυ"

Αντιπροσωπεία ανώτατων δικαστών, αρεοπαγιτών και Εισαγγελέων, μεταξύ των οποίων η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη...



Αντιπροσωπεία ανώτατων δικαστών, αρεοπαγιτών και Εισαγγελέων, μεταξύ των οποίων η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, οι πρώην Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες και Γιώργος Σανιδάς και πολλοί εν ενεργεία Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, των Εφετών και Αρειοπαγίτες, στα πλαίσια, εκδρομικής επίσκεψής τους, στα ιστορικά μοναστήρια και τα αξιοθέατα των Καλαβρύτων – μετά από πρόταση του συμπατριώτη μας από το Σκεπαστό Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Θανάση Κατσιρώδη, - επισκέφθηκαν το Σάββατο 13 Ιουνίου, και απέδωσαν τιμή και σεβασμό στον Τόπο Θυσίας του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, όπου, τους ξενάγησε, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς.
Οι δικαστές και οι εισαγγελείς συγκλονίστηκαν από το δράμα και την τραγωδία των Καλαβρύτων, την άνανδρη και άδικη εκτέλεση των Καλαβρυτινών ανδρών και την πυρπόληση της πόλης των Καλαβρύτων και εξέφρασαν τη συγκίνηση και το σεβασμό τους, μαζί με τον αποτροπιασμό τους για τις εγκληματικές αυτές πράξεις των Γερμανών ναζιστών.
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, έγραψε στο βιβλίο εντυπώσεων του Δημοτικού Μουσείου:
“Κλείνω ευλαβικά το γόνυ στους ανθρώπους που θυσιάστηκαν για την ελευθέρωση της Πατρίδας από τη Γερμανική Κατοχή. Θα τους θυμόμαστε πάντα.
Οι Έλληνες συγχωρούμε αλλά δεν ξεχνάμε.
Συγχαρητήρια στο Δήμο που διατηρεί τόσο ζωντανό το Μουσείο. Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο για την ουσιαστική ενημέρωση και ξενάγηση στο χώρο του Μουσείου.
13/06/2015
Ευτέρπη Κουτζαμάνη
Εισαγγελέας Αρείου Πάγου
Στη συνέχεια οι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν από το Δήμαρχο Καλαβρύτων και στο Σπήλαιο Λιμνών – Καστριών, από το οποίο, έμειναν, με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.