HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ - Πλήθος κόσμου στην τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (18/6/15) η τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων του...



Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (18/6/15) η τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Σκεπαστού. Χορευτές όλων των ηλικιών εντυπωσίασαν με την αρμονικότητα και τον άψογο συντονισμό στις χορογραφίες που εκτέλεσαν σ’ ένα ποικίλο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από αρκετές περιοχές της χώρας μας, αναδεικνύοντας την πολιτιστική μας ταυτότητα και κληρονομιά και δικαίως κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.
Το Δ.Σ ευχαρίστησε θερμά τους χορευτές για τη συμμετοχή τους στον όμιλο, τους γονείς των παιδιών που συνεχίζουν να εμπιστεύονται το Σύλλογο εδώ και αρκετά χρόνια άλλα και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν το Σύλλογο με την παρουσία τους.
Μεταξύ άλλων το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Χουλιάρας και Π. Λιακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ε. Φλογεράς, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σκεπαστού Σ. Μούσκας, Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών Γ. Χασαποπούλου, ο Ιατρός Γενικής Ιατρικής και Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Ν. Ραζής και άλλοι εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.
Ο Σύλλογος του Σκεπαστού απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι ως πρεσβευτής του λαϊκού πολιτισμού αποτελεί το πιο ζωντανό και παραγωγικό κομμάτι του πολιτιστικού γίγνεσθαι του τόπου μας και υπόσχεται ότι θα μείνει εμπνευστής κ αρωγός οποιασδήποτε προσπάθειας ανάδειξης του λαϊκού στοιχείου στη σύγχρονη εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.