HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΑΣΙΑ - Εθελοντική Δράση για τον καθαρισμό – καλλωπισμό του χωριού

Όπως είχε ανακοινωθεί σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις σε όσους διαθέτουν, την Κυριακή 31η...



Όπως είχε ανακοινωθεί σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις σε όσους διαθέτουν, την Κυριακή 31η Μαΐου 2015 οργανώθηκε από τον σύλλογο των απανταχού Νησιωτών η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της εθελοντικής προσωπικής εργασίας για τον καθαρισμό – καλλωπισμό του χωριού μας. Με την ανακοίνωση αυτή παρακαλούσαμε να πάρουν μέρος στην εκδήλωση όσοι θα ευρίσκονταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο χωριό μας .
Η εκδήλωση άρχισε με συγκέντρωση στο προαύλιο του ναού του Αγίου Δημητρίου στις 10.30 το πρωί αμέσως μετά την τελευταία λειτουργία του παπά μας, του παπα-Γιώργη, οποίος και αποχωρεί από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων. Κάποιοι είχαν αρχίσει την εργασία πιο πρωί μόνοι τους. Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν ικανοποιητική αλλά και η θέληση και η δύναμη όλων να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους , στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, για ένα καθαρό και όμορφο χωριό! Το αποτέλεσμα ήρθε μετά από μερικές ώρες: 35 μεγάλοι σάκοι γεμάτοι με σκουπίδια, καθαρίστηκαν οι περισσότεροι δρόμοι και τα μονοπάτια του χωριού μας από τα βάτα και τα χόρτα, ευπρεπίστηκαν οι αυλές των σπιτιών, επισκευάστηκαν τα ηλεκτρικά του εντευκτηρίου και άλλα!
Αργά το απόγευμα όλοι οι παρευρισκόμενοι, περίπου 75 άτομα, συναντηθήκαμε στο εντευκτήριο του χωριού, απολαύσαμε παραδοσιακή φασουλάδα με λουκάνικα, ελιές και φέτα, προσφορά του συλλόγου μας, και διασκεδάσαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι και χορό. Αρκετοί από τους συγχωριανούς μας έφεραν και προσέφεραν και δικά τους εκλεκτά εδέσματα, παρασκευασμένα με πολύ αγάπη! Τους ευχαριστούμε πολύ!
Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πήραν μέρος στην παραπάνω εκδήλωση αλλά και όσους συνέβαλαν στον παραπάνω στόχο μας εργαζόμενοι τις προηγούμενες η και τις επόμενες της εκδήλωσης ημέρες, καθώς δεν μπορούσαν να παρευρεθούν την συγκεκριμένη ημέρα. Και αυτοί είναι αρκετοί! Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε επίσης σε όσους χρησιμοποίησαν για τον σκοπό αυτό και τον μηχανικό τους εξοπλισμό όπως 2 χορτοκοπτικά από τον πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Ζίγκηρη Δημήτρη και τον Καστάνη Κώστα αντίστοιχα, το αγροτικό φορτηγό από τον Μιχαλόπουλο Θεόδωρο αλλά και όλους όσους έφεραν πριόνια, βατοκόπες, ξιάλες, κλαδευτήρια, τσουγκράνες κλπ αλλά και αυτούς που ήρθαν με το μοναδικό όπλο την θέληση τους για προσφορά!
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλά!
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος
Γιάννης Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.