HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στην Αμαλιάδα - 29χρονος σκότωσε την εξαδέλφη του, μητέρα τριών παιδιών

Συνελήφθησαν, χθες (21-6-2015) το απόγευμα, σε περιοχής της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, τρεις ημεδ...



Συνελήφθησαν, χθες (21-6-2015) το απόγευμα, σε περιοχής της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 51, 28 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας και απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.
Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα, σε περιοχή της Αμαλιάδας, ο 28χρονος ενεργώντας κατ’ εντολή του 51χρονου, πυροβόλησε με πιστόλι 28χρονη ημεδαπή και τον 31χρονο σύζυγό της, έξω από την οικία τους, τραυματίζοντάς τους στην κοιλιακή χώρα και τους δύο.
Οι δύο παθόντες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείου Πύργου, όπου η 28χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο 31χρονος νοσηλεύεται.
Ο 26χρόνος αμέσως μετά την ανθρωποκτονία παρέλαβε το πιστόλι από τον 28χρονο αδερφό του και το απέκρυψε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, θάβοντας το στο έδαφος σε θαμνώδη περιοχή.
Για την διερεύνηση του περιστατικού πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών κοντά στην οικία τους στην Αμαλιάδα.
Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού, οι αστυνομικοί συνέλεξαν και κατέσχεσαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου, ενώ σε κοντινή απόσταση βρήκαν και κατέσχεσαν το πιστόλι που είχε χρησιμοποιήσει ο 28χρονος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.