Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διακοπή κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. μεταξύ Τράπεζας και Πούντας

Στη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών στο τμήμα μεταξύ διασταύρωσης παραλίας Πούντας και Τράπεζας ...



Στη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών στο τμήμα μεταξύ διασταύρωσης παραλίας Πούντας και Τράπεζας προχωρά η Τροχαία, λόγω της κατασκευής αγωγού αποχέτευσης και στο πλαίσιο του έργου της κατασκευής κεντρικών αποχετευτικών αγωγών παραλιακών οικισμών από τον Ερινεό μέχρι την Αιγείρα, το οποίο έχει αναλάβει ο Όμιλος Εταιρειών "Μεσόγειος Α.Ε.".

Η διακοπή θα ισχύει από τη Δευτέρα 22.6 έως την Παρασκευή 26.6 και ώρες από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Κατά το διάστημα αυτό η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού από κόμβο Αιγίου εώς κόμβο Πούντας. Τις υπόλοιπες ώρες, πέραν των 07:00' με 19:00,' καθώς και για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα ρυθμίζεται με φορητούς φωτεινούς σηματοδότες.

Όπως τονίζεται στη σχετική απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα. Από τον υπεύθυνο εργολάβο έχει τοποθετηθεί η κατάλληλη εγκεκριμένη σήμανση και υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό με σημαία για διευκόλυνση της κυκλοφορίας. Από το Τμήμα Τροχαίας Αιγίου θα ληφθούν ανάλογα μέτρα τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.