HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ - Τίμησαν την Αγία Τριάδα στο ιστορικό Μοναστήρι

Την Κυριακή 31 Μαΐου γιόρταζε το Χωρίο μας, γιόρταζαν και οι Σύλλογοι του, γιόρταζε το Μοναστήρι μας, το όμορφο Μοναστήρι μας που κ...



Την Κυριακή 31 Μαΐου γιόρταζε το Χωρίο μας, γιόρταζαν και οι Σύλλογοι του, γιόρταζε το Μοναστήρι μας, το όμορφο Μοναστήρι μας που κάθε χρονο καρτερικά περιμένει να έρθει η μερα που θα μας υποδεχτεί μέσα στο καταπράσινο τοπίο του. Καθε χρονο περιμένει να "ακούσεΙ" τα Χρόνια Πολλά, Έτσι και φέτος αξιωθήκαμε να βρεθούμε εκεί. Εκκλησιαστηκαμε, αναψαμε το κεράκι μας για μας αλλα και για αυτους που δυστυχως έφυγαν απο κοντά μας , πήραμε το άρτο μας και απο εκει στο Καμουτσάρι οπου ο Συλλογος της Πάτρας οπως καθε χρονο μας κέρασε τσίπουρο και λουκούμι. Εκει κατω απο τα πλατανια, κατω απο την δροσια να σου και τα ταβουλια, να σου και η πιπιζα. Γινεται γιορτη ''ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ'' χωρις ταβουλια;;; Ποτέ θα πει ενας συγχωριανός κι ας ειναι μονο ο Παπάς και ο ψάλτης τα ταβουλια θα ακουστούν κατω απο τα πλατανια. Ετσι τα περασαμε φέτος 31 Μαΐου 2015 στο Λειβαρτζι μας, στο Μοναστήρι μας. Φεύγοντας γυρίσαμε και Του ειπαμε να μας έχεις καλα, να εχεις καλα ολο το κοσμο και του χρονου θα ξαναρθουμε να πάρουμε την Ευλογία Σου. 
Να ειστε ολοι καλα και του Χρόνου.
Το Δ.Σ. του συλλόγου
(φωτό Λευτέρης Αβραμίδης "το Γρέκι")


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.