HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ - Απεβίωσε ο Τάκης Δημητρόπουλος - Κατσέπας

Απεβίωσε σήμερα στην Αθήνα και κηδεύεται αύριο (3/6/15) στη γενέτειρά του, το Μάνεσι ο Δημητρόπουλος-Κατσέπας Τάκης Γεννήθηκε στο Μ...

Απεβίωσε σήμερα στην Αθήνα και κηδεύεται αύριο (3/6/15) στη γενέτειρά του, το Μάνεσι ο Δημητρόπουλος-Κατσέπας Τάκης
Γεννήθηκε στο Μάνεσι Καλαβρύτων το έτος 1936 από το Γεώργιο Δημητρόπουλο-Κατσέπα. Έχει τέσσερα αδέλφια, την Σοφία, την Χριστίνα, τον Αντώνη και τον Βασίλη (Γούλια). Το έτος 1961 έφυγε στην Αθήνα όπου γράφτηκε και παρακολούθησε σπουδές στο θέατρο Τέχνης του ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ, ενώ παράλληλα εργαζόταν στο Τελωνείο του Πειραιά ως Εκτελωνιστής. Κατ’ ανάγκη παρέμεινε σ’ αυτήν την υπηρεσία και εργάστηκε με ευσυνειδησία, εντιμότητα και αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους του που εκπροσώπησε για πολλά χρόνια, μέχρι το έτος 2000 που συνταξιοδοτήθηκε.
Ο Τάκης ο Δημητρόπουλος-Κατσέπας υπήρξε ένας αγνός και φλογερός πατριώτης. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Ένας καλλιεργημένος άνθρωπος που χαιρόταν κανείς να συζητάει μαζί του ή να διαβάζει τα νοσταλγικά κείμενά του. Γιατί συν τοις άλλοις –ως αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος-διέθετε και μια εξαιρετική πένα. Προσηνής, ανοιχτόκαρδος, γνήσια λαϊκός άνθρωπος, χωρίς σοβαροφάνεια, με ήθος και υψηλό φρόνημα. Είχε πάντα έναν καλό λόγο ν΄ απευθύνει σε όλους.. Τον διέκρινε, η ευγένεια, η πραότητα, η καλοσύνη και το πηγαίο χιούμορ του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Xρίστος Φωτεινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.