HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ - «Διαδρομές στη Γεωλογία και την Προϊστορία του Σπηλαίου των Λιμνών»

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας συμμετέχει στη δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2015» με την εκδήλωση «Διαδρομές στη...



Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας συμμετέχει στη δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2015» με την εκδήλωση «Διαδρομές στη Γεωλογία και την Προϊστορία του Σπηλαίου των Λιμνών στα Καστριά Καλαβρύτων», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο Σπήλαιο των Λιμνών Καλαβρύτων.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Περιλαμβάνει παρουσίαση της γεωλογίας του σπηλαίου και των προϊστορικών ευρημάτων που προέκυψαν από την αρχαιολογική του έρευνα, καθώς και ξενάγηση στην τουριστική διαδρομή του.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η κοινοποίηση της επιστημονικής έρευνας στο μαθητικό κοινό και η ευαισθητοποίησή του για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου του.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί από επιστημονικό προσωπικό της Εφορείας μας με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Σπηλαίου Λιμνών».
Πληροφορίες:
Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας
Τηλ.: 210 9224339, 210 9232358
Email: efps@culture.gr
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «Σπηλαίου Λιμνών»
Τηλ. 26920 31760
Email: info@kastriacave.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.