HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«ΚΑΜΕΝΙΑΝΕΙΑ 2015» Πλούσιες εκδηλώσεις στους Καμενιάνους

Στο πλαίσιο της απρόσκοπτης δράσης του Συνδέσμου Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» και της πραγματοποίησης των ...


Στο πλαίσιο της απρόσκοπτης δράσης του Συνδέσμου Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» και της πραγματοποίησης των εκδηλώσεων που δίνουν ζωντάνια στα χωριά μας. Ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει τις φετινές του Πολιτιστικές, αθλητικές, μουσικές και άλλες εκδηλώσεις, τα γνωστά πλέον σε όλους «ΚΑΜΕΝΙΑΝΕΙΑ 2015», κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, εμπλουτισμένες με περισσότερα πράγματα και γεγονότα που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε.
Α) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!! «Οι ταξιδευτές της πρόζας», ακολουθώντας το μονοπάτι του Ηρακλή, ανεβαίνουν στους Καμενιάνους την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015, κατά τις βραδινές ώρες, για να προσφέρουν ψυχαγωγία στους κατοίκους των χωριών μας. Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων και τους περιμένουμε με αγάπη. Είναι μια μοναδική ευκαιρία και για τα γειτονικά μας χωριά να παρακολουθήσουν την παράσταση.
Β) Θα ακολουθήσουν οι εκδηλώσεις του δεκαπενταύγουστου, με πλούσιο πρόγραμμα κατά το τριήμερο 13, 14, και 15 Αυγούστου 2015, καθώς και η γιορτή του κάμπου σε ημερομηνία που έχει καθοριστεί.
Γ) Στις 26 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει η «Γιορτή Παιδείας» στο Δεσινό, κατά την πανήγυρη του ομώνυμου ναού της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Κατ εκείνη την ημέρα ο Σύνδεσμός μας έχει θεσπίσει εδώ και χρόνια να βραβεύει τους αριστεύσαντες μαθητές του Γυμνασίου Ψωφίδας, καλλιεργώντας το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του «Ευ Αγωνίζεσθαι».
Παρακαλούμε όλους να συμμετάσχουν ενεργά και να δραστηριοποιηθούν μαζί μας σε όλες τις δράσεις μας, προκειμένου να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ήλιο του πολιτισμού στα χωριά μας, στον τόπο μας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα χωριά μας ως σύνολο τραβούν μπροστά, βαδίζοντας τους δρόμους της αρετής και της δημιουργίας που μας οδήγησαν μέχρι εδώ αλώβητους. Στις «Κασσάνδρες και τις κουτσομπόλες της γειτονιάς κλείνουμε τα αυτιά μας γιατί «Όπου η αρετή δεν εκτιμάται, εκεί η κακία μιλάει ελεύθερα». Οι απαντήσεις μας δίνονται σοβαρά κι εκεί που πρέπει. Καλή αντάμωση στα χωριά μας!!!!
ΤΟ Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.