HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Ξανασφύριξε ο "Μουντζούρης" - Πανέτοιμος για δράση!!! (φωτο)

Στα Καλάβρυτα επέστρεψε ο θρυλικός "Μουντζούρης" των Καλαβρύτων μετά από την επισκευή του στο Μηχανοστάσιο της ΤΡΕΝΟΣΕ στ...


Στα Καλάβρυτα επέστρεψε ο θρυλικός "Μουντζούρης" των Καλαβρύτων μετά από την επισκευή του στο Μηχανοστάσιο της ΤΡΕΝΟΣΕ στην Αθήνα.
Τον περασμένο Ιούλιο όπως είχε γράψει το kalavrytanews.com (διαβάστε εδώ), ο "Μουντζούρης" πήρε τον "δρόμο" για τις εγκαταστάσεις του Ο.Σ.Ε. στο Ρέντη Αττικής, με σκοπό την επισκευή του ωστε να είναι απόλυτα έτοιμος για ξανακάνει το δρομολόγιο Διακοπτό - Καλάβρυτα. 
Στις 22 Απριλίου 2015, ξανασφύριξε, μέσα σε συγκινησιακά κλίμα, η ιστορική ατμομηχανή του Οδοντωτού ΔΚ 8.001, τίθοντάς την σε λειτουργία ύστερα από πολλά χρόνια, μετά την ανακατασκευή της στο Μηχανοστάσιο της Λεύκας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης της ΤΡΕΝΟΣΕ, πρόκειται να κάνει συγκεκριμένα δρομολόγια στην γραμμή Διακοπτό - Καλάβρυτα, τουριστικού ενδιαφέροντος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.