HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πατρών – Κορίνθου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού, ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών κατά τη ...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού, ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών κατά τη διάρκεια των οποίων από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, το ένα από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.
Πιο συγκεκριμένα:
Την Τρίτη 12/5/2015 θα εκτραπεί το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων (Χ.Θ. 159) και Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172,5).
Την Τετάρτη 13/5 θα εκτραπεί το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183) και Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172,5).
Και στις δύο ανωτέρω εκτροπές το αντίθετο ρεύμα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούνΕΡΓΑΣΙΕΣ συντήρησης σήμανσης, ασφάλισης και ασφαλτοτάπητα, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).
Η Ολυμπία Οδός όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.