HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άρης Μουγκοπέτρος μιλά στο "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS"

Ο γνωστός και αγαπητός σε όλους του φίλους της παράδοσης, Άρης Μουγκοπέτρος, μιλά στο kalavrytanews.com και στον Αργύρη Ασημακόπουλο ...


Ο γνωστός και αγαπητός σε όλους του φίλους της παράδοσης, Άρης Μουγκοπέτρος, μιλά στο kalavrytanews.com και στον Αργύρη Ασημακόπουλο σε μια φιλική κουβέντα, απολαύστε τον:  

Αργύρης: Πες μου λίγα λόγια για το πως μεγάλωσες;
Άρης : Μεγάλωσα στο χωρίο μου στις Σειρές Καλαβρυτων όπου και μένω τον περισσότερο καιρό. Ο κυριότερος λόγος που μένω στο χωρίο ειναι επειδή το αγαπώ και με εμπνέει περισσότερο σε αυτό που κάνω. Ειναι η οικογένεια μου και οι φίλοι που εχουν το σημαντικοτερο ρόλο στην ζωή μου.

Αργύρης: Πότε ξεκίνησε η σχέση σου με την μουσική;
Άρης : Από πολύ μικρή ηλικία 9 ετών μου άρεσε πάρα πολύ η μουσική. Ξεκίνησα με φλογέρα και έπειτα ασχολήθηκα με το το κλαρίνο και το αγάπησα όσο τίποτα άλλο. Το ερέθισμα για να συνεχίσω ηταν η αγάπη μου για το κλαρίνο και μετά η στήριξη της οικογένειας μου και των φίλων μου.

Αργύρης: Είσαι αυτοδίδακτος η έχεις παρακολουθησει κάποιον δάσκαλο η ωδείο;
Άρης: Στην αρχή ξεκίνησα μόνος μου και στην πορεία ηταν ενας παππούς απο το διπλανό χωρίο που έπαιζε κλαρίνο της εποχής και αυτός μου έδωσε την ώθηση να συνεχίσω δυναμικά στο κλαρίνο. Στην πορεία γνώρισα έναν παιδικό φίλο του πατέρα μου ο οποίος μου δίδαξε ότι έπρεπε να γνωρίζει ενας επαγγελματιας μουσικός στο θέμα νότες, κλίμακες κλπ, αλλά η δουλειά του δεν ηταν αυτή και ότι μπορούσε μου το έδειξε και με το παραπάνω. Έπειτα ότι έχω κάνει, το έχω καταφέρει μόνος μου μέσα απο σκληρή δουλειά και ατελείωτες ώρες εξάσκησης.

Αργύρης: Απάντησε μας με μια δυο λέξεις τι σημαίνουν για σένα, Καλάβρυτα, παράδοση, μουσική, οικογένεια;
Άρης: Καλάβρυτα: Ιστορία μεγάλη και απίστευτη υπερηφάνεια που κατάγομαι απο μια τόσο δοξασμένη και τιμημένη περιοχή.
Παράδοση : Ειναι κάτι που μας τιμάει. Ειναι η ιστορία μας σαν έθνος και να την σεβόμαστε γιατί ειναι ιερή, ειναι η κληρονομιά μας σαν Έλληνες. Παράδοση ειναι η ιστορία του δημοτικού τραγουδιού κ των εθνικών μας παραδόσεων.
Μουσική : Με μια λέξη ειναι η ΖΩΗ μου και θα μπορούσα να μιλάω ώρες για αυτή την λέξη. Την μουσική μπορείς να την περιγράφεις με αγάπη, πόνο, νοσταλγία, καψούρα..
Οικογένεια : Ειναι η αρχή και η βάση μου στα πιστεύω μου και στις αρχές μου σε αυτό που κάνω και αγαπώ απίστευτα.

Αργύρης: Εν μέσω κρίσης βλέπουμε σε πανηγύρια και σε παρόμοιες εκδηλώσεις αρκετό κόσμο. Πιστεύεις οτι η κρίση δεν επηρέασε τον κοσμο; Άρης: Εγω πιστεύω οτι η κρίση μια μεγάλη αποδείξει στο γεγονος ότι ο κόσμος ειναι δίπλα στο κλαρίνο οπως και έγινε επανειλημμένως σε περιόδους κρίσης - δύσκολες εποχές. Το κλαρίνο έχει την μαγεία να σε κάνει να ξεχνιέσαι και να περνάς όμορφα.

Αργύρης : Τι θα συμβούλευες απο την εμπειρία σου έναν νέο καλλιτέχνη που θέλει να ασχοληθεί με την μουσική;
Άρης : Αγάπη χρειάζεται, μεράκι, όρεξη και τεράστια υπομονή.

Αργύρης: Που σε απολαύσουμε τους επόμενους μήνες;
Άρης : Σε διάφορα πανηγύρια, εκδηλώσεις, γάμους σε όλη την Ελλάδα. Σε λίγες μέρες θα βρεθώ και διπλά στους ομογενείς μας στην Αμερική έπειτα απο την πρώτη μας επαφή το 2011 που ηταν κατι μοναδικό και περάσαμε τέλεια.

Αργύρης: Τι σχεδιάζεις επαγγελματικα και τι υπόσχεσαι στους θαυμαστές σου;
Άρης : Γενικά τα σχέδια δεν μου αρέσουν, γιατί οπως έλεγαν και οι παλαιότερη ''Εμείς κάνουμε σχέδια και ο Θεός γελάει '' . Θέλω να έχουμε υγεία όλος ο κόσμος, να μαστε καλά και να παίρναμε ευχάριστα οπως τώρα με όλους τους φίλους και την οικογένεια μου.


Αργύρης: Με ποιον μεγάλο τραγουδιστή-καλλιτέχνη έχεις όνειρο να συνεργαστείς; 
Άρης : Μεγάλο μου όνειρο ειναι συνεργαστώ με τον Γιάννη Πάριο, Σταμάτη Γονίδη, Χαρούλα Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Νίκο Βέρτη και άλλους που αγαπώ πολύ και θαυμάζω. Είναι αλήθεια οτι διαθέτουμε σημαντικούς καλλιτέχνες, μεγάλες φωνές που διατηρούν την πλούσια μουσική παράδοση του τόπου μας.

Αργύρης: Κάτι τελευταίο για να κλείσουμε.  Έχεις να πεις κάτι για τον κόσμο που σε ακολουθεί και σε στηρίζει;
Άρης : Είμαι πολύ ευγνώμων και τυχερός που έχω τόσους φίλους και με στηρίζουν απο την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα και ξέρω οτι με στηρίζουν για πολλά χρονια ακόμη και εγώ θα κάνω οτι καλύτερο μπορώ για να ανταποκριθώ στην μεγάλη αγάπη του κόσμου.

Αργύρης: Σ ευχαριστούμε πολύ φίλε Άρη και σου ευχόμαστε πάντα με υγεία και δύναμη, να στηρίζεις την παράδοση του τόπου μας και πολλές πολλές επιτυχίες!
Άρης: Εγώ ευχαριστώ πολύ και ευχομαι σε όλους τους συμπατριώτες και τους αναγνώστες του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS", υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.  
για το "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS"

Αργύρης Ασημακόπουλος







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.