HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Η Α.Ε.Κ.γιορτάζει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων (ΑΕΚ) , πιστό στα ιδεώδη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, προσπαθεί καθημε...



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων (ΑΕΚ), πιστό στα ιδεώδη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, προσπαθεί καθημερινά να εξαπλώσει τον αθλητισμό σε ολόκληρη τη περιοχή μας.
Τη φετινή σαιζόν τα τμήματα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Ρυθμικής Γυμναστικής και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, δημιούργησαν ευκαιρίες ενασχόλησης με τον αθλητισμό για όλους τους πολίτες.
Η ομάδα ποδοσφαίρου - πρωταθλήτρια και αήττητη στον Δ' όμιλο της  Γ΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αχαΐας – δίνει τον τελευταίο της αγώνα με τον Ατρόμητο Σταφιδαλώνων την Δευτέρα 25/05/2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων.
Ο αγώνας θα λάβει πανηγυρικό χαραχτήρα καθώς θα ακολουθήσει η επίσημη απονομή του τίτλου της πρωταθλήτριας.
Στο ημίχρονο θα γίνει αγώνας επίδειξης ποδοσφαίρου των ακαδημιών της Α. Ε. Καλαβρύτων και μετά το πέρας της απονομής θα ακολουθήσει δεξίωση.
Η παρουσία όλων των Καλαβρυτινών θα τιμήσει την προσπάθεια της ομάδας μας και θα θέσει τις βάσεις για την επόμενη σαιζόν.
Σας περιμένουμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων
Ο Πρόεδρος
Ηρακλής Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.