Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ - Eκδήλωση για την Ντέπη Μαντά στην Πάτρα

γράφει ο Τρύφωνας Μαντάς Την Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Βυζαντινό», η οικογένεια της, οι εργα...

γράφει ο Τρύφωνας Μαντάς
Την Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Βυζαντινό», η οικογένεια της, οι εργαζόμενοι στον τόσο οικείο κι αγαπημένο της χώρο «Βιβλιοπωλείο Discover», οι πρώην συνεργάτες της και οι φίλοι της θα τιμήσουν την μνήμη της Ντέπης (Δέσποινα) Μαντά. Η σύζυγος του πρώην Αντιδημάρχου Καλαβρύτων και Προέδρου των «Καλαβρυτινών της Πάτρας» Νίκου Μαντά - η οποία έφυγε νωρίς κι εντελώς άδοξα σκορπώντας τη θλίψη σε όσους τη γνώρισαν από κοντά, μετά από έναν ιδιαιτέρως δύσκολο και μακροχρόνιο αγώνα που έδωσε - ανέπτυξε πλούσια κοινωνική δράση, ήταν λάτρης των βιβλίων και υπήρξε ιδιαιτέρως αγαπητή σε όλο τον κόσμο. Πριν έναν χρόνο ανήλθε εις τους ουρανούς, αφήνοντας παρακαταθήκη τη ξεχωριστή παρουσία της, τις πλούσιες γνώσεις της, τα παιδιά της και το μονίμως χαμογελαστό πρόσωπό της.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η ψυχολόγος κ. Ειρήνη Λιάμπα και ο συγγραφέας Κώστας Λογαράς, ενώ θα πλαισιωθεί μουσικά με τον Γιώργο Δίπλα στο πιάνο και την Δώρα Πετρίδη στο τραγούδι, η οποία και θα ερμηνεύσει αγαπημένα μουσικά κομμάτια της αείμνηστης Ντέπης Μαντά. Κατά την διάρκειά της εκδήλωσης θα προβληθεί video με την επιμέλεια του Χρήστου Τσάμη, που θα αφορά σε μία φωτογραφική διαδρομή στη ζωή της και στους χώρους που έζησε, ενώ θα μιλήσουν για την ίδια άνθρωποι των γραμμάτων αλλά και πολύ κοντινά της πρόσωπα.
Λόγια αγάπης γραμμένα από ξεχωριστούς φίλους της, καθώς επίσης σκέψεις και συναισθήματα από κείμενα της Ντέπης Μαντά, θα διαβάσουν η Μαίρη Σιδηρά και η Αφροδίτη Σκαλτσά - Δημητρακοπούλου.
Από εκεί ψηλά, την Κυριακή το βράδυ θα αγκαλιάζει με το χαμόγελό της την σεπτή αυτή εκδήλωση κι όλους όσους παρευρεθούν σε αυτή, όντας «παρούσα» με τους αγαπημένους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.